Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Känner du dig redo för nya utmaningar? Då har vi en tjänst för dig!

Vi söker en engagerad och noggrann Robottekniker/Utbildare som kommer att arbeta inom kvalitetssäkring och utbildning inom robot och automationsteknik. Som Trainer kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa och utbilda inom det senaste och den mest aktuella robottekniken anpassat till oss på Toyota.

Som Robot utbildare kommer du att arbeta med att:
  • Utbilda och träna interna och externa i svetsningen och robotteknikens grunder, för att kunna säkerhetsställa en effektiv och säker produktion.
  • Pröva kunskaper både teoretiskt och praktiskt innan anslutning till tänkt avdelning
  • Säkerhetsställa att utbildningsmaterial är aktuellt tillsammans med och efter önskemål från våra aktuella svetsavdelningar.
  • Tjänsten kommer innefatta ett ansvar över vår svetsdojo. Säkerhet inom yrket svets.
  • Samarbeta med produktionsteknisk personal och svetsande avdelningar för att förbättra kunskap, processer och kvalité.
Hos oss erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö med flera kontaktytor samt möjlighet att påverka och utvecklas inom tjänsten.

Vilka är Toyota Material Handling?

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhantering och vi gör stora investeringar för att möta framtidens behov. På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från manuella handtruckar till självkörande fordon och innovativa energilösningar.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota Material Handling eftersträvar vi att vara en vänskaplig, trygg och framåtsträvande arbetsplats. Kulturen bygger på Toyotas värdegrund, där respekt och ett omsorgsfullt agerande är ledord i det dagliga arbetet. Vår ambition är att stärka konkurrenskraften genom att öka mångfalden i verksamheten och ta vara på olikheter. Genom vårt framstående miljöarbete, ambitiösa klimatmål och vår personalpolitik arbetar vi för att vara en hållbar arbetsgivare.

För att skapa förutsättningar till en hållbar vardag erbjuder vi våra medarbetare flextid och möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar. Vi har goda träningsmöjligheter med fri tillgång till gym och gruppträning samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Till tjänsten söker vi dig som har/är:
  • Erfarenhet av Robotsvetsning eller automationsteknik inom tillverkningsindustrin i minst 5 år.
  • Robotutbildningar 1 och 2 eller motsvarande.
  • Pedagogisk och hög social kompetens.
  • God situationsanpassad samarbetsförmåga.
Om du är en person som brinner för kvalitet och utbildning, har erfarenhet från området och redo att ta dig an utmaningen som utbildare inom robotteknik, ser vi fram emot din ansökan!

Låter det intressant? Ansök i så fall senast Datum. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

Mats Ottosson, HRBP, +46722231031
Philip Carlswärd, Group Manager, +46730494588

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
#MS
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren