Hoppa till innehåll
Vill du bli en del av Toyota och arbeta på ett av världens mest kända företag! I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb inom svetsning.

Din roll
Vi söker flera personer som vill arbeta som svetsare på Toyota. Tjänsten innebär praktiskt arbete i vår produktion inom MAG-svetsning, vilket innebär både manuell svetsning och arbete vid svetsrobot. Sommarjobbet startar i början av juni och pågår till slutet av augusti, med uppehåll under vår semesterstängning. Arbetstiderna är i regel tvåskift, även om ständig dag kan förekomma.

Arbetstider vid tvåskift:
Dagveckor: måndag-torsdag 06:30 - 14:30, fredag 06:30-16:00.
Kvällsveckor: måndag-torsdag 14:30 - 00:00, ledig fredag.
Goda chanser finns att erbjudas en visstidsanställning inom svetsning efter sommarens slut.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling

Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg till Mjölby från de flesta städerna i Östergötland. Om du åker bil erbjuder vi gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats.

Du har:
  • Svetslicens eller liknande utbildning/erfarenhet
  • Erfarenhet inom MAG-svetsning.
  • Fyllt 18 år senast 1 maj 2024 detta på grund av lagstiftning vilket gör gällande att alla som arbetar inom industri måste vara minst 18 år fyllda.
Meriterande:
  • Körkort och tillgång till bil då det inte går att åka kollektivtrafik vid kvällsskiften. Alternativt bosatt i Mjölby.
  • Truckkort, gärna behörigheterna A1-4.Har du inte redan ett truckkort, men kan tänka dig att ta ett för att öka chanserna för sommarjobb, skriv med detta i din ansökan.
  • Traverskort
Som person är du:
  • Kvalitetsmedveten
  • Ansvarstagande
  • Engagerad
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök redan idag eller senast 20 januari 2024. Vi tillämpar löpande urval.

Kontakta gärna vår medarbetare för mer infomation: Mats Ottosson, HR, 0722 231031

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta vår växel på telefon: 0142 286 000, som kommer guida dig vidare till HR för en säker ansökningsprocess.

Följ oss på sociala medier

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

#MS
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan. 2024 (51 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Liknande Jobb

Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga