Hoppa till innehåll
Vill du bli en del av Toyota och arbeta på ett av världens mest kända företag! I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb i vår tillverkande produktion.

Din roll
Vi söker flertalet personer som vill arbeta på Toyota som montör och materialhanterare. Beroende på din erfarenhet och intresse matchar vi dig mot rätt avdelning. Som materialhanterare hanterar du både truckkörning och orderplock. Som montör jobbar du i vår produktion med att montera våra lagertruckar. Arbetet sker på taktade produktionslinor och kan innebära finmontering och montering av större detaljer.
Sommarjobbet startar i början av juni och pågår till slutet av augusti, med uppehåll under vår semesterstängning.

Arbetstiderna är i regel tvåskift, även om ständig dag kan förekomma.
Observera att truckkort är ett krav för att arbeta som materialhanterare.
Arbetstider vid tvåskift:
Dagveckor: måndag-torsdag 06:30 - 14:30, fredag 06:30-16:00.
Kvällsveckor: måndag-torsdag 14:30 - 00:00, ledig fredag.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling
Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg till Mjölby från de flesta städerna i Östergötland. Om du åker bil erbjuder vi gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats.

Du har:
  • Truckkort, gärna behörigheterna A1-4 B1-6 och D1. Har du inte redan ett truckkort, men kan tänka dig att ta ett för att öka chanserna för sommarjobb, skriv med detta i din ansökan.
  • Fyllt 18 år senast 1 maj 2024 detta på grund av lagstiftning vilket gör gällande att alla som arbetar inom industri måste vara minst 18 år fyllda.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av montering/mekande.
  • Erfarenhet av truckkörning.
  • Körkort och bil, alternativt boende i Mjölby, då kollektivtrafiken ej matchar våra skifttider.
  • Traverskort.
Som person är du:
  • Kvalitetsmedveten
  • Ansvarstagande
  • Engagerad
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök redan idag eller senast 20 januari 2024. Vi tillämpar löpande urval.

Om du går vidare till nästa steg, kommer vi bjuda in dig till en eventkväll på Toyota där du kommer bli intervjuad av HR/chef. Under eventkvällen finns det möjlighet att anmäla sig till truckutbildning och få information från olika funktioner på Toyota.

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta vår växel på telefon: 0142 286 000, som kommer guida dig vidare till HR för en säker ansökningsprocess.

Följ oss på sociala medier

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

#MS
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Mjölby
Organisation & ledning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga