Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en passionerad rekryteringsspecialist som vill fortsätta utvecklas inom Talent Management och Employer Branding?

Vi söker nu en Rekryteringsspecialist till HR-avdelningen på Toyota Material Handling.

Din roll
HR-avdelningen består av ca 30 medarbetare inom lön, HR och kommunikation och befinner sig just nu i en förändrings- och utvecklingsfas där vi ser över roller och uppdrag för att kunna arbeta mer verksamhetsnära. Vi söker en driven, handlingskraftig och passionerad rekryteringsspecialist som ska jobba med Talent Management med fokus på att bygga relationer och attrahera kandidater med rätt kompetens inom bl.a. Tech-branschen. I uppdraget ingår även att vara delaktig i internutbildning av våra chefer i kompetensbaserad rekrytering och Tech-rekrytering samt utveckla, implementera och följa upp rekryteringsprocessen tillsammans med HR-Development. För att vi ska kunna ligga i framkant och vara en attraktiv arbetsgivare ingår även i rollen att nätverka och omvärldsbevaka.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom fem minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Vem är du?
Vi tror att Du har en akademisk utbildning och några års dokumenterad erfarenhet av rekrytering. Du jobbar idag som rekryterare sedan några år på ett väletablerat rekryteringsföretag/HR avdelning och är van att rekrytera chefer och specialister. Vi söker dig som förstår betydelsen av ett gediget kravprofilsarbete. Du har bra koll på Tech - marknaden och är van vid att arbeta med uppsökande rekrytering, exempelvis via Linkedin Recruiter. Du har erfarenhet av att agera bollplank mot chefer under processens gång, från kravprofil till avtal med fokus på leverans. Du drivs av att bygga långsiktiga relationer med beställande chefer och kandidater.

Som person är du självgående, initiativtagande, positiv, nyfiken och ser lösningar snarare än problem. Du triggas av och har en förmåga att bibehålla struktur i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, med placering i Mjölby med möjlighet till distansarbete. Tillträde snarast. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Annika Engberg, HR Manager, tel. 072 209 2096, alternativt via email, annika.engberg1@toyota-industries.eu.

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare