Projektledare till Auto Solutions

Projektledare till Auto Solutions

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med Auto-projekt? Vi på Toyota Material Handling utmanar oss med att ligga i framkant med våra lösningar. Därför söker vi nu en erfaren Projektledare som brinner för ledarskap och för att utveckla verksamheten.

Som Projektledare på Toyota kommer du att:
  • Hålla samman och leda hela leveranspaket inom vår produktutveckling
  • Budgetera och planera dina leveranser
  • Jobba operativt ihop med våra utvecklingsteam
Som projektledare inom Auto Solutions kommer du ha möjligheten att vara med att utveckla vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor, övriga stödfunktioner och externa leverantörer kommer du att ansvara för att dina projekt drivs i enlighet med vår projektmodell och levererar enligt överenskomna planer.

Rollen som projektledare består till stor del av coachning och arbetsledning vilket kräver goda ledaregenskaper, integritet samt problemlösningsförmåga. Du kommer att leda tvärfunktionella projektgrupper och ha ett helhetsansvar från idé till färdigt resultat, vilket innefattar frågeställningar och kontakter genom hela företaget.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Projektledare behöver du vara självgående och kommunikativ och ha kunden och affären i fokus. Du är prestigelös, nyfiken och har lätt för att samarbeta.
Tjänsten innebär ledarskap utan personalansvar

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid.

Till tjänsten som Projektledare söker vi dig som har:
  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning, gärna inom produktutveckling
  • Erfarenhet och intresse av ledarskap
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Ett starkt intresse för produktutveckling
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling är meriterande
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 19/2, vi arbetar med urvalet löpande.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

Anders Bejgrowicz PMO Manager

tel.070-558 65 41
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (20 dagar kvar)