Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du en bakgrund inom inköp och har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor? Vill du arbeta i en utvecklande roll med ansvar för att förbättra och driva hållbarhetsarbetet framåt?

Vi på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden utökar nu vår strategiska inköpsavdelning med en Hållbarhetsansvarig inom inköp.

Som Hållbarhetsansvarig inom inköp på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Leda och koordinera arbetet med hållbarhet inom inköpsfunktionen samt koordinera med övriga intressenter på företaget
  • Utveckla inköpsprocesser och arbetssätt för att säkerställa att inköpsavdelningen möter både företagets mål och lagkrav inom hållbarhet
  • Initiera och leda aktiviteter för att förstärka hållbarhetsarbetet inom inköp
  • Säkerställa att leverantörsbasen möter företagets krav och mål inom hållbarhet
Du kommer att tillhöra en engagerad inköpsavdelning som består av runt 70 personer med varierande bakgrund, erfarenhet och personlighet. Vi har högt i tak, är hjälpsamma och har roligt både på och utanför jobbet.

Till tjänsten som Hållbarhetsansvarig inom inköp söker vi dig som har/är:
  • Akademisk utbildning, civilingenjör eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet inom internationellt inköpsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du analytisk med god problemlösningsförmåga. Du uppskattar att arbeta i en dynamisk miljö som ställer krav på att du är drivande och självgående. Du har goda projektledaregenskaper och ser kommunikation, samarbete och nätverkande som nödvändigt för att hantera frågeställningar inom olika avdelningar.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare