Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du jobba med ny teknik i skarpa utvecklingsprojekt? Vi på Toyota söker programmerare inom gruppen Applikation mjukvara till vår R & D funktion där vi implementerar IoT i våra truckar och fordon. Hos oss får du jobba med den senaste tekniken riktigt nära slutprodukten.

Som mjukvaruutvecklare inbyggda system kommer du att arbeta med:

Ta fram helt nya lösningar för nästa generations telematiklösningar. Våra truckar är idag från fabrik uppkopplade med tekniker som LTE, WiFi, BLE, UWB, GNSS m.fl.
Utveckla inbyggd mjukvara för uppkopplade HW noder som sitter på våra fordon.
Kreativ problemlösning tillsammans med ett fantastiskt gäng utvecklare.
Tekniskt samarbete med internationella systerbolag inom koncernen.

Som programmerare på Toyota kommer du att arbeta med utveckling av mjukvara till våra truckar och olika IoT plattformar. Du sitter i ett av våra utvecklingsteam, där teamet självständigt driver utvecklingen framåt. Du arbetar nära hårdvara och kommer se ditt arbete omsättas i kompletta fordon som rullar i vårt labb och hos våra kunder. Att gå ut i labbet och testa sin kod på ett komplett fordon är en höjdpunkt!

Utvecklingen sker i huvudsak i C/C++ för olika HW-platformar samt skriptspråk som t.ex. python. Vi arbetar med flera hårdvaruplattformar parallellt. Både Linux och RTOS baserade system. Vi använder etablerade IoT lösningar ifrån marknaden för uppkoppling mot backend. Ovanpå backend finns vår produkt I_Site, som även det utvecklas inom samma R&D organisation. Vår R&D har helhetsansvaret, från truck till slutanvändare.

Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning, produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår också som en viktig del i ditt arbete på vår utvecklingsavdelning.

Vi söker dig som har:
Teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av programmering av inbyggda system
Kunskap om CAN-bus baserade system
Ett brett teknikintresse och god problemlösningsförmåga

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Din ansökan

Låter det intressant? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

Martin Henricsson, Gruppchef, +46730392464

Daniella Möller, HR, +4614254339
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare