Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling Europe logotyp

Specialist inom informationssäkerhet till Toyota

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Madelene Larsson
Email
Telefon
Ansök nu
Redo att göra skillnad inom området för informationssäkert hos ett stort globalt bolag? Välkommen till Toyota i Mjölby!

Om du letar efter en roll som erbjuder dig en möjlighet att få utmanas professionellt och där du kan påverka säkerhetsområdet i ett spännande och högteknologiskt bolag är denna roll på Toyota Material Handling Europe (TMHE) något för dig! Här kommer du att få jobba tillsammans med engagerade kollegor och ditt bidrag som specialist kommer göra stor skillnad för att möta de ökande kraven inom informationssäkerhetsområdet.

Vi erbjuder dig

Du kommer att vara en del av ett nyckelområde för organisationen som gör att det du bidrar med kommer få en betydande påverkan på säkerhetsfunktionen och på Toyotas produktsäkerhet. Vi erbjuder dessutom:
  • En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du verkar i en internationell kontext.
  • En företagskultur som främjar en sund balans mellan arbete och fritid och erbjuder flexibla arbetstider samt möjligheten att arbeta på distans.
  • Ett konkurrenskraftigt förmånspaket inklusive till exempel friskvårdsbidrag, löneväxling och årlig bonus.
Det här gör du hos oss

Först och främst kommer du att delta i strategiskt, taktiskt och operativt arbete såsom att utveckla strategier, principer och policys, agera säkerhetsexpert i projekt, genomföra informationsklassificeringar, utföra riskanalyser och utbilda i syftet att höja medvetenheten om säkerhet. Du kommer också:
  • Arbeta proaktivt med hot och risker inom området för informationssäkerhet
  • Förvalta vårt ledningssystem för informationshantering för säkerhet
  • Påverka och bidra till utvecklingen av en säker hantering av information och risker inom organisationen.
  • Granska föreslagna affärsförändringar och nya lösningar baserat på TMHE-ramverket och bidra med kunskap utifrån ett säkerhetsperspektiv
  • Delta i processarbete inom områden som upphandling och hantering av personuppgifter.
  • Sist men inte minst, baserat på din erfarenhet och intresse kommer vi att anpassa din roll i vårt team.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i det växande Informationssäkerhetsteamet inom domänen för Information Systems och Information Technology och bidra till olika delar av organisationen. Du rapporterar till Head of Enterprise Architecture, Lotta Frisell som leder teamet i linje med Toyotas värderingar och kultur som är öppen, stödjande och med ett starkt fokus på medarbetarnas välmående.

Mer om dig

För att lyckas i rollen har du relevant eftergymnasial utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom informationssäkerhet, regelefterlevnad och etablering av policys. Certifieringar som CISSM, CISSP eller liknande är meriterande tillsammans med erfarenhet av hybrid- eller molnbaserad miljö i en större organisation. Kunskap om säkerhetsstandarder som ISO27001 är också en fördel. Som person har du förmågan att snabbt kunna förstå helheten och arbetar effektivt tillsammans med andra. Du är van att ta eget ansvar och driva egna initiativ. Du har också förmågan att arbeta konsultativt och tycker om att sprida kunskap inom ditt kompetensområde. Du kommunicerar flytande på engelska i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling Europe logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet. Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassad utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Fler jobb från samma arbetsgivare