Hoppa till innehåll

Junior Specialist inom informationssäkerhet,Toyota

Har du ett brinnande intresse för informationssäkerhet? Sök Junior specialist inom säkerhet till Toyota Material Handling i Mjölby

Vill du vara en del av ett öppet och välkomnade team av skickliga kollegor där du kommer att fördjupa dina kunskaper inom området för informationssäkerhet och samtidigt bidra till säkerheten för produkter och verksamhet i ett stort globalt bolag? Då har du kommit till rätt plats! Sök rollen som Junior Specialist inom informationssäkerhet hos oss på Toyota Material Handling Europas huvudkontor i Mjölby och kick-starta din karriär!

Vi erbjuder dig

Det här är en roll som kan få dig att utvecklas och växa! Du kommer ha kollegor runt dig med stor kunskap och erfarenhet som stöttar och guida dig så att ni tillsammans säkerställer att Toyota Material Handling Europe (TMHE) möter de föränderliga säkerhetskraven som omvärlden ställer på våra produkter och verksamhet. Dessutom får du:
  • En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du arbetar i en internationell kontext.
  • Jobba inom ett prioriterat område som växer.
  • En företagskultur som främjar en hälsosam balans mellan arbete och fritid, erbjuder flexibla arbetstider samt möjlighet att arbeta på distans.
  • Ett konkurrenskraftigt förmånspaket, inklusive till exempel friskvårdsbidrag och årlig bonus.
Det här gör du hos oss

Först och främst kommer du att delta i strategiskt, taktiskt och operativt arbete såsom att utveckla strategier, principer och policys, agera säkerhetsexpert i projekt, genomföra informationsklassificeringar, utföra riskanalyser och utbilda med syftet att höja medvetenheten om säkerhet. Du kommer också:
  • Arbeta proaktivt med hot och risker inom området för informationssäkerhet.
  • Förvalta vårt ledningssystem för informationssäkerhet.
  • Påverka och bidra till utvecklingen av en säker hantering av information och risker inom organisationen.
  • Granska föreslagna affärsförändringar och nya lösningar baserat på TMHE-ramverket och bidra med kunskap utifrån ett säkerhetsperspektiv
  • Delta i processarbete inom områden som upphandling och hantering av personuppgifter.
Sist men inte minst, baserat på din erfarenhet och intresse kommer vi att anpassa din roll i vårt team.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i det växande Informationssäkerhetsteamet inom domänen för Information Systems och Information Technology. Du kommer att samarbeta med kollegor både inom och utanför avdelningen. Du rapporterar till Head of Enterprise Architecture, Lotta Frisell som leder teamet i linje med Toyotas värderingar och kultur som är öppen, stödjande och med ett starkt fokus på medarbetarnas välmående. Här trivs vi i varandras sällskap, och såklart tar vi oss tid för en fika.

Mer om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för informationssäkerhet och vill fortsätta utvecklas inom området. Du har relevant högskoleexamen. Arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhet och kunskap om säkerhetsstandarder som ISO27001 är en fördel, liksom erfarenhet av arbete i en stor organisation med komplexa hybrid- eller molnbaserade tekniska lösningar. Som person motiveras du av att samarbeta med andra, du har förmåga att se helheter, tar initiativ och arbetar systematiskt. Vidare kommunicerar flytande på engelska i tal och skrift

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling Europe logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Madelene Larsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet. Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassad utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Fler jobb från samma arbetsgivare