Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling Europe logotyp

IT Enterprise arkitekt Toyota Material Handling

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Madelene Larsson
Email
Telefon
Ansök nu
Är du redo att förändra en bransch? Sök rollen som IT Enterprise arkitekt hos Toyota Material Handling Europe i Mjölby!

På huvudkontoret hos Toyota Material Handling Europe i Mjölby kommer du att få en viktig roll som IT Enterprise arkitekt. Du kommer att ingå i ett team av erfarna IT-arkitekter och tillsammans jobbar vi för att forma och utveckla våra arkitekturella principer och mål. Här får du jobba i gränslandet mellan affären och IT. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Dessutom kommer du att få arbeta på ett stabilt, globalt och branschledande företag som växer snabbt!

Vi erbjuder dig

Toyota Material Handling Europe (TMHE) har en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du verkar inom en internationell kontext. Som anställd hos oss får du också:
  • Ett konkurrenskraftigt förmånspaket inklusive till exempel friskvårdsbidrag och årlig bonus.
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans.
  • En företagskultur och ledarskap som främjar en hälsosam balans mellan arbete och fritid.
  • Sist, men inte minst, en möjlighet att förändra en bransch!
Det här gör du hos oss
  • Utvecklar och analyserar våra arkitekturella principer, policys och mål.
  • Jobbar i nära samarbete med affären och agerar konsultativt för att skapa affärsvärde under hela utvecklingsprocessen.
  • Samarbetar med intressenter inom och utanför organisationen.
  • Stöttar verksamhetens digitaliseringsbehov med harmoniserade TMHE-lösningar och höjer medvetenheten inom organisationen för arkitekturella principer och riktning.
  • Påverkar och bidrar i arbetet med att utveckla arkitekturfunktionen och dess förmågor.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området för Information Systems och Information Technology (IS/IT). I teamet finns sex andra arkitekter som ser emot att hälsa dig välkommen. På vårt kontor har du tillgång till en modern och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att samarbeta med kollegor som är experter inom sina områden. Du kommer att rapportera till Head of Enterprise Architecture, Lotta Frisell.

Mer om dig

Vi söker dig med bred erfarenhet av systemutveckling och IT-arkitektur. Relevant utbildning, liksom erfarenhet av att arbeta med agil utveckling eller molnarkitektur såsom Azure är meriterande. Som person är du nyfiken och håller dig uppdaterad inom ditt område. Du tar ett helhetsperspektiv, har god samarbetsförmåga och jobbar resultatinriktat. Vidare har du förmåga att anpassa din kommunikation till mottagarens tekniska nivå och behärskar engelska i tal och skrift flytande.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling Europe logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Toyota Material Handling Europe arbetar 13 500 kollegor som brinner för att stödja företag av alla storlekar med dagens och morgondagens materialhanteringsutmaningar. Eftersom vi vet att vår verksamhet och vår bransch är viktiga och ibland till och med kritiska för dig, för det dagliga livet och samhället i stort.?
På våra huvudkontor i Mjölby och Göteborg, Sverige och Willebroek, Belgien, i våra säljbolag över hela Europa eller i våra fabriker i Frankrike, Italien och Sverige, kan du vara en del av en extraordinär resa. Och tillsammans kommer vi att föra världen mot det enkla och hållbara.

Fler jobb från samma arbetsgivare