Hoppa till innehåll

Bli IT Service Manager Cloud hos Toyota i Mjölby

Är du redo att forma Toyotas framtida IT-infrastruktur? Anslut till ett framåtlutande team i Mjölby som IT Service Manager Cloud

Som IT Service Manager Cloud på Toyota Material Handling Europe kommer du att spela en central roll i att säkerställa att våra molntjänster möter företagets behov och säkerhetskrav. Du kommer också ansvara för att utveckla dina tjänster och bygga starka relationer med nyckelpersoner i verksamheten. Ditt uppdrag innefattar att kontrollera och säkerställa att våra strategiska partners levererar tjänster enligt överenskomna SLA, KPI och säkerhetskrav. Du kommer att ha en nyckelroll i att koordinera och prioritera pågående aktiviteter samt att säkerställa att tjänster är noggrant dokumenterade, både tekniskt och i tjänstebeskrivningar.

Vi erbjuder dig
  • Vara en del i att forma Toyotas framtida IT-infrastruktur på europeisk nivå
  • Du får chansen att arbeta med den senaste tekniken och innovativa lösningar.
  • Toyota Material Handling Europe är en global marknadsledare och erbjuder en trygg och stabil arbetsmiljö.
  • En roll som du kommer att kunna forma utifrån hur dina styrkor, din kompetens och din erfarenhet levererar bäst värde
Det här gör du hos oss
  • Ansvarar för att våra molntjänster uppfyller verksamhetens behov och säkerhetskrav.
  • Utvecklar och upprätthåller relationer med nyckelpersoner i verksamheten och hos leverantörer.
  • Säkerställer att tjänster från strategiska partners uppfyller SLA, KPI och säkerhetskrav.
  • Koordinerar och prioriterar pågående aktiviteter.
  • Dokumenterar tekniska och tjänstebeskrivningar.
Ditt team och arbetsplats

Som IT Service Manager Cloud kommer du att tillhöra vårt IT Service Delivery-team, där du kommer att samarbeta med sex andra IT Service Managers. Du kommer att vara placerad i Mjölby, med möjlighet till arbete på distans. Vår arbetsplats präglas av en öppen kultur med högt i tak, där värdegrund och hållbarhet är viktiga inslag. Du kommer att arbeta i en platt organisation som välkomnar öppenhet, lärande och stolthet över att vara en del av Toyota.

Mer om dig

Vi ser att du har erfarenhet inom Microsoft Azure, storskalig IT-miljö och IT-infrastruktur. Meriterande är kompetens inom agila utvecklingsmetoder, mjukvaruutveckling och infrastrukturarkitektur. Personligen är du ordningsam, har god samarbetsförmåga, sätter kunden i fokus och är en kommunikativ person. Du motiveras av ständig förbättring och har ett starkt driv.
Om du vill vara en del av ett framåtlutande företag och påverka utvecklingen av IT Service Management inom molnet, då är detta rätt plats för dig. Sök tjänsten som IT Service Manager Cloud hos Toyota Material Handling Europe och ta steget mot en spännande framtid!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling Europe AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Linda Segerman
Email

Om arbetsgivaren

I Toyota Material Handling Europe arbetar 13 500 kollegor som brinner för att stödja företag av alla storlekar med dagens och morgondagens materialhanteringsutmaningar. Eftersom vi vet att vår verksamhet och vår bransch är viktiga och ibland till och med kritiska för dig, för det dagliga livet och samhället i stort.?
På våra huvudkontor i Mjölby och Göteborg, Sverige och Willebroek, Belgien, i våra säljbolag över hela Europa eller i våra fabriker i Frankrike, Italien och Sverige, kan du vara en del av en extraordinär resa. Och tillsammans kommer vi att föra världen mot det enkla och hållbara.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga