Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Teknisk projektledare / Project Manager

Vi söker konsult omgående till uppdrag för högteknologiskt bolag i Östergötland

Är du en Tekniska projektledare vi söker för uppdrag omgående till ett globalt bolag med avancerad teknik? Har du erfarenhet av teknisk projektledning exempelvis inom maskininstallationer eller byggprojekt? Har du dessutom lett internationella projekt?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Företaget är en uppskattad och stabil arbetsgivare med stor tillväxt där efterfrågan på deras produkter är hög. Du får en mycket viktig roll som sammanhållande länk internt inom företaget och externt mot kund. Du kommer att leda, genomföra och följa upp egna projekt och medverka till en effektiv styrning av projektet tidsmässigt, kvalitativt och ekonomiskt.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara för att leda och genomdriva dina projekt mellan sälj- och driftsfas. Du leder projektet internt via design och produktion fram till leverans, idrifttagning, tester och överlämning till kund.
  • Agera kontaktperson gentemot kund under produktion, installation och idrifttagning till dess att ett projekt är avslutat.
  • Arbetsledaransvar samt delegerat arbetsmiljöansvar för personal på site under installation och idrifttagning.
  • Samverka med interna och externa intressenter, erbjuda support till interna funktioner kopplade till projekten samt vara delaktig i utvecklingen av företagets processer.
Värt att veta

Du kommer till ett engagerat team om ca 20 medarbetare och ett bolag med god tillväxt samt gott arbetsklimat.

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av att arbetat med tekniskt projektledning. För att lyckas i rollen behöver du tala och skriva svenska och engelska obehindrat. I tjänsten ingår resande, som mest cirka en resa varannan månad.

Intresserad?

Detta är ett interimsuppdrag där du blir anlitad som underkonsult hos oss på TNG Tech för att arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela tillsättningen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av interimsuppdraget, ansök snarast! Urvalet sker löpande och uppdraget kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du skulle passa för det här uppdraget.
Mer info
Kontaktperson
Jenny Nilsson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare