Servicemarknadssäljare

Servicemarknadssäljare

Rejmes söker dig som vill vara med och driva verkstaden i Mjölby. Vi erbjuder ett socialt och kundtätt arbete där du bemöter och servar kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer fyllas med variation, allt från att hjälpa kund som ska lämna sin bil på rekonditionering, hantera hyrbilar, visa kund ut till sin personliga servicetekniker eller sälja bildelar i vår butik.

På en mindre filial som Mjölby är arbetsuppgifterna som servicemarknadssäljare många. Den huvudsakliga sysselsättningen är att aktivt jobba med kundnöjdhet samt försäljning av både tillbehör och tjänster, för att tillsammans med dina kollegor nå uppsatta försäljnings- och kvalitetsmål.

Du utgår från anläggningens butik, men hjälper till på hela anläggningen vid behov. Du håller i dagliga styrningsmöten, följer upp nyckeltal, jobbar aktivt med förbättringsförslag samt 5S och ger alltid kunden ett gott bemötande, oavsett vad orsaken till kundens besök är.

Som servicemarknadssäljare planerar och prioriterar du dina dagar och har direktkontakt med kunder. Med din problemlösningsförmåga och sociala kompetens guidar du kunder rätt genom fysiskt bemötande, mail och telefonsamtal.

Din profil och kompetens

Vi ser att du har lägst gymnasieexamen samt B-körkort. Har du tidigare erfarenhet från service- och försäljningsyrken eller erfarenhet samt kunskap inom fordonsbranschen är det meriterande. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, ansvarsfull, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till en positiv lagkänsla när du är på jobbet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi ser gärna att du har goda referenser från att tidigare framgångsrikt hanterat kunder, är stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba i en säljdriven och utvecklande miljö är du välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt dock senast 15 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till Erik Lorin, jobb@rejmes.se, 0142-492102. Märk din ansökan med " Servicemarknadssäljare Mjölby"
Mer info
Kontaktperson Erik Lorin
Telefon 0142-492102
Område Mjölby
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmeskoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby, Tornby och Åtvidaberg.