Hoppa till innehåll
Swedish Agro logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Servicetekniker CLAAS & Lantbruksmaskiner

Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparationer av tunga maskiner och har du ett stort intresse för lantbruksbranschen? Letar du efter en utvecklande och spännande roll med härliga kollegor och vill arbeta med branschens ledande varumärken och specialisera dig på CLAAS? Då är du vår nya servicetekniker på Swedish Agro i Skänninge!

VAD BLIR DU EN DEL AV?

Swedish Agro

På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande maskinvarumärken CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO och har en av Europas modernaste foderfabriker som tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalitet och lönsamhet.

Som servicetekniker på vår anläggning i Skänninge blir du en del av ett engagerat team som tillsammans bedriver verkstaden framåt genom god service för våra kunder och reparationer på lantbruksmaskiner av alla dess slag i en omväxlande och utvecklande miljö.

"Som servicetekniker på Swedish Agro får du arbeta med kvalitativa maskiner, i en fin verkstad och med bra personal. Du får arbeta med många olika grejor och de är det som är det roliga, man lär sig något nytt varje dag."- säger Joakim Andersson, servicetekniker i Skurup.

Är du mer nyfiken på hur det är att arbeta som servicetekniker på Swedish Agro? Se Joakims film nedan!

DITT ANSVARSOMRÅDE

Varierande uppdrag både i verkstad och ute på fält

Som servicetekniker har du ansvar för att servar och reparerar du lantbruksmaskiner och bedriva god service för våra kunder. I en omväxande roll arbetar du både i verkstaden och ute på fält för att reparera maskiner på plats hos lantbrukaren. I denna roll får möjlighet att arbeta flexibelt och självständigt genom att arbeta med högteknologiska maskiner, varierade felsökningar och utmanas i vardagen. Dokumentation och kundkontakt är en viktig del av arbetet där du tillsammans med dina kollegor har stort inflytande för att bedriva verkstaden framåt. Som servicetekniker agera du även som en viktig länk mellan våra säljare, leverantörer, samarbetspartners och andra avdelningar i företaget. Tillsammans är vi starkare och arbetar genom ett tydligt samarbete och gemensamma mål. Du blir en del av vårt härliga team på vår anläggning i Skänninge med nära kollegor och verkstadschef.

DIN PROFIL

Stort intresse för teknik och maskiner

Du är en person som har ett stort intresse för teknik och maskiner, tar ansvar och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort kundfokus och vill aktivt arbeta för en god service både i rätt tid och kvalité. Du tycker om att utvecklas, lära dig nya saker varje dag och ser lösningar i stället för problem. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, intresse och driv. Vidare ser vi att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/maskiner
  • Några års erfarenhet inom branschen är meriterande
  • Kunskap inom hydraulik/el
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
  • B körkort är ett krav
VI ERBJUDER

Starkare tillsammans

På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete där vi anser att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans - över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

För att säkerställa våra serviceteknikers utvecklingsplan arbetar vi med en kompetenstrappa där medarbetaren får möjlighet till årlig validering och kan följa din egen kompetensutveckling. Då vi är stolta specialister och arbetar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden har våra servicetekniker möjlighet för både interna och externa utbildningar hos våra leverantörer att få kunskap om den senaste tekniken och utveckla viktiga kompetenser i arbetet.

ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du

Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "ANSÖK". Vi räknar med att hålla intervjuer löpande.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade - oavsett bakgrund - att söka tjänsten. Vi hoppas att höra ifrån dig!

Liknande Jobb

Swedish Agro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 mars 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EN INTERNATIONELL KONCERN

Vi vill skapa värde! För lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare.

Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning - och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen - och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!