Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Brevbärare sökes till Mjölby för sommaruppdrag!

Ansök nu
Är du en lagspelare som trivs med att arbeta aktivt? Är du intresserad av att jobba som brevbärare? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta som brevbärare under sommaren. Arbetsuppgifterna består av att leverera brev och paket hem till kund efter en förutbestämd rutt men även uppdatering av adresskort på terminalen.

Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda mellan måndag-fredag, 07:00-17:00. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna jobba hela perioden mellan vecka 23-33 alla vardagar.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Tranås med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.

Du som söker bär vara i fysisk form och tycka om att jobba i tempo.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare