Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb hos Instabee - Mantorp

Ansök nu


Om tjänsten


Vi söker personer som vill jobba extra hos Instabee och deras terminal i Mantorp.

Arbetet innefattar både arbetsuppgifter i form av att sortera paket och jobba inne på själva terminalen, men även som chaufför och köra ut paket till kunder.

Du kommer i arbetsuppgifterna som chaufför att köra lätt lastbil och vara fysiskt aktiv. Vi letar efter chaufförer som innehar körkort och god körvana.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag till fredag, 05:00-11:00.

Vi ser att du vill och kan arbeta runt 2-3 dagar i veckan och kan kombinera arbetet med din huvudsakliga sysselsättning.

Start för tjänsten sker omgående.

Du startar tjänsten med en 2 dagars utbildning.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:
  • Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst som chaufför.
  • Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi på Storesupport värdesätter extra mycket.
  • Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar ofta sker på svenska.
  • Att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent, då det är ett krav för att kunna arbeta extra via oss.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav:
  • B-körkort
Meriterande
  • God körvana.
  • Körvana av lätt lastbil.


Om oss


Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare