Teknisk Projektledare till SCAMA

Teknisk Projektledare till SCAMA


Som ingenjör på SCAMA får du en unik möjlighet att jobba med en stor teknisk bredd i ett bolag med en lika unik som spännande produkt!

Om företaget
Vi på SCAMA jobbar med att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass!

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet.

Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill växa tillsammans med oss. Internationella resor förekommer i rollen.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare har du tekniskt övergripande ansvar för egna kundprojekt som bland annat innefattar ansvar för systemkonfiguration, kundanpassningar, beredning av konstruktionsuppgifter och teknisk dokumentation. Du är även första kontaktperson när teknisk rådgivning behövs i kommunikationen med kunden eller under tillverkningen av projektets hårdvara.

Som ingenjör hos oss får du en unik teknisk överblick. Våra systemorder är alltid unika och kräver alltid tekniska anpassningar. I de inledande faserna av en systemleverans jobbar vi med att anpassa det tekniska underlaget som sedan lämnas över till vår operationsavdelning för materialinköp och tillverkning. Allt montage och funktionstester sker i egna lokaler, vi leder det slutliga montaget och funktionskontrollerna på plats hos kund och utbildar kundens tekniker på våra system.

Du blir en del av vårt tekniska team som idag består av 12 medarbetare. Internationella resor förekommer i rollen.


Din profil
Vi söker en ingenjör som efter slutförd högskoleutbildning skaffat sig några års erfarenhet av ingenjörsyrket och vill ta ett större ansvar om systemfrågor och ledning av systemprojekt som har en stor teknisk bredd. Du har en utbildning som Högskoleingenjör eller Civilingenjör i Maskinteknik.

Vi är ett litet företag som hanterar ett brett fält av tekniska områden som inkluderar mekanik, hydraulik, styrsystem, pneumatik, textil och byggteknik. Vi söker därför medarbetare som har intresse och förmåga att söka ny kunskap även utanför respektive specialområde.

Du har en förmåga att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter och kunna hantera flera ansvar parallellt. Då våra arbetsuppgifter oftast sker i projektform tror vi att du fungerar både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, för att passa i rollen bör du vara professionell, ansvarstagande och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Arbete på hemmaplan sker i största möjligaste mån på plats på SCAMA i Väderstad. Vår framgång bygger på ett nära samarbete på avdelningen och i hela organisationen och det förutsätter att vi är på plats!


Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 0708-52 32 36.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.
Vi ser fram emot din ansökan!


Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.