SCAMA söker Sales Account Manager

SCAMA söker Sales Account Manager


Den här rollen är för dig med erfarenhet av internationella affärer med tekniskt innehåll. Söker du en ny utmaning så kan vi lova dig att varje dag hos oss innebär nya frågeställningar och insikter genom vår globala kundbas och vår unika tekniska omfattning.

Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter, stort eget ansvar och korta beslutsvägar.


Om företaget
Vår mission är att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass!

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet.

Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i fler än 30 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill fortsätta växa med oss.


Dina arbetsuppgifter
Din roll blir att bearbeta våra kunder, såväl befintliga som nya, i syfte att skapa nya affärer och merförsäljning. Du agerar också stöd till vårt globala nätverk av representanter, förse dom med faktabaserade beslutsunderlag, information till slutkunder, förberedelser inför och deltagande vid tekniska och kommersiella möten, presentationer och förhandlingar. Du ansvarar för offertframtagning baserat på kundens kravspecifikation och affärens ekonomi. Internt finns det ett stort kunnande och erfarenhet om produkterna och marknaden som du kan ta stöd av.

Du ingår i en avdelning på 10 personer som ansvarar för marknad, försäljning, projektledning samt eftermarknad. Vi stöttar varandra internt över gränserna och vi lyckas tillsammans i såväl företaget som på avdelningen.


Din profil
För att lyckas i rollen krävs erfarenhet av teknisk försäljning i en internationell miljö och en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. För att trivas i rollen ska du vara utåtriktad och relationsbyggande, drivas av att göra affärer med kunder från andra kulturer. Du kommer att bearbeta många parallella affärsmöjligheter i olika faser och driva försäljningsprocessen baserat på kunders krav och önskemål. För att hantera processens alla delar bör du därför vara metodisk och systematisk i ditt arbete. Marknaden är komplex och processerna är ofta flera år långa. Därför bör du vara van vid att jobba långsiktigt och strategiskt för att skapa förtroende och goda affärsrelationer.

Du behärskar svenska och engelska till fullo i tal och skrift.

Internationella resor ingår i rollen. Dessa resor kan vi inte alltid styra själva utan behöver vara flexibla mot kunders önskemål. Arbete på hemmaplan sker i största möjligaste mån på plats på SCAMA i Väderstad. Vår framgång bygger på ett nära samarbete på avdelningen och i hela organisationen och det förutsätter att vi är på plats!


Ansökningsförfarande
Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Johansson, Skill på lena.johansson@skill.se eller 0708-52 32 36.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.