Provningsingenjör inom elektronik till Toyota

Provningsingenjör inom elektronik till Toyota


Har du ett stort intresse för elektronik och trivs i en roll där du får möjlighet att felsöka och lösa problem? Vi söker nu en driven och nyfiken person till Toyotas kvalitetsavdelning! En tekniknära och omväxlande roll med en spännande mix av teoretiska och praktiska arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter
Du tillhör kvalitetsavdelningen och i arbetsgruppen Test & Analysis är felsökning i driv- och styrsystem den huvudsakliga arbetsuppgiften. Arbetet sker på både komponent och delsystemnivå samt i komplett truck och innebär provning mot normer och lagkrav. Du kommer att arbeta med utformning av automatiserade provningsriggar samt dess styrsystem.

Som provningsingenjör bygger du en stark kunskap och helhetsförståelse för våra produkter parallellt med en djup kompetens kring provmetodik och mätteknik. Arbetet sker i nära samarbete med avdelningens övriga provningsingenjörer samt teambaserat med R&D:s konstruktörer. Du sprider kunskap och utbildar berörd personal vid behov. Genom att arbeta med testning, dokumentation, utvärdering och utbildning bidrar du till att höja kvaliteten på våra produkter.

Det finns möjlighet att anpassa rollen utifrån erfarenhet och vi ser gärna att du vill lägga fokus på att strukturera och utveckla vår analysverksamhet för test av reklamerade elektriska komponenter. Detta genom att utveckla olika provmetoder och angreppssätt samt skapa instruktioner och rutiner för testverksamheten.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att kombinera kreativitet, innovation och problemlösning med ett analytiskt och granskande förhållningssätt. Du arbetar strukturerat och har en god samarbetsförmåga.

Till tjänsten ser vi att du har:

* Teknisk utbildning på högskolenivå alt. likvärdiga kunskaper förvärvade i arbetslivet
* Intresse för elektriska komponenter, både teoretiskt och praktiskt
* Intresse för kvalitetsarbete och har du tidigare erfarenhet inom kvalitet ser vi det som meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetatar Toyota Material Handling med Skill. Vi tillämpar löpnade urval, så sök redan idag!
Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Sofie Ilhed på 013-473 81 64 alternativt Daniella Möller på 013-495 88 16.


Om oss
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.


Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym. Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.