Mechanical Design Engineer till Toyota

Mechanical Design Engineer till Toyota


Har du jobbat några år som mekanikkonstruktör och redo att anta din nästa utmaning? I denna tjänst på Toyota får du arbeta med plastkonstruktion och designa förarmiljön i framtidens truckar! Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekanikkonstruktör hos oss på Toyota Material Handling får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens truckar, vara delaktig i flera produktutvecklingsprojekt och ansvara för utveckling tillsammans med våra interna och externa leverantörer. Du får möjlighet att jobba med konstruktion från konceptstadie till serieproduktion. Som konstruktör ansvarar du för att ta fram och uppfylla krav samt framtagning av prototyper. Vi arbetar i huvudsak med platskonstruktion av interiör/exteriör och förarmiljö såsom reglage, rattar, joysticks m.m. Vårt främsta arbetsverktyg är Catia V5.

Hos oss ingår du i en härlig grupp som idag består av elva medarbetare fördelade på två team. Inom gruppen har vi en god och lättsam stämning med en bra och jämställd fördelning mellan kvinnor/män och blandade åldersgrupper.


Din profil
Vi söker dig som har/är:
* Arbetat som mekanikkonstruktör i minst 3 år
* Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller annan likvärdig utbildning
* Erfarenhet av konstruktion i CAD (3D och 2D)
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Erfarenhet av plastkonstruktion är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vårt mål är att hitta rätt person till gruppen. Vi söker dig som är en kreativ och kommunikativ lagspelare med stor ansvarskänsla. Design, konstruktion och mekanikutveckling är något som intresserar dig och du gillar att klura ut påhittiga lösningar.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetatar Toyota Material handling med Skill. Vi tillämpar löpnade urval, så sök redan idag!
Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Sofie Ilhed på 013-473 81 64 alternativt Daniella Möller på 013-495 88 16.


Om oss
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym. Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.