Gruppchef inom R&D till Toyota

Gruppchef inom R&D till Toyota


Vill du vara med och leda utvecklingen av framtidens Autonoma truckar på Toyota?

Auto Solutions är mitt i en innovativ tillväxtresa och har en spännande tid framför sig. Som del av denna resa stärker vi upp teamet med en Gruppchef inom mjukvara, en viktig pusselbit för utvecklingen av Auto Solutions växande R&D- team. Vill du hänga med på denna expansiva resa och bidra med dina tekniska kunskaper och ditt coachande ledarskap?


Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef på Auto Solutions har du personalansvar för och leder ett team som utvecklar framtidens mjukvara. Du kommer vara en av två gruppchefer och tillsammans leder ni Auto Solutions mjukvaruteam, vilket består av cirka 35 personer. Våra Autonoma produkter har huvudsakligen tre mjukvaror; maskinmjukvara, vagnsapplikation och säkerhetsmjukvara som ni tillsammans ansvarar för.

Ditt team omfattar idag 15 motiverade och drivna medarbetare, inklusive teamledare. Du stöttar och utvecklar ditt team samt ansvarar för att förbättra rutiner och processer inom ert område. Då vi arbetar tillsammans har du flera kontaktytor internt där du samarbetar med bl.a. projektledare, hårdvaruchef, kvalitet, produktion samt system- och maskinansvarig. I din roll ansvarar du även för att uppnå en effektiv projekt-och aktivitetsbemanning. Du rapporterar till avdelningschefen.

I tjänsten arbetar du för att skapa förutsättningar för kostnadseffektiva och högkvalitativa Autonoma produkter, i både standardsortiment och kundanpassningar. Det innebär tekniska utmaningar vilket kräver att du arbetar innovativt och är uppdaterad kring den senaste tekniken.


Din profil
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och motiveras av att coacha och utveckla medarbetare både individuellt och i grupp. Du ser ett värde i att fokusera på processer och ständiga förbättringar som skapar förutsättningar och ger medarbetaren utrymme för kreativitet och innovation. I rollen ges du möjlighet att jobba i en dynamisk miljö vilket ställer krav på att du är strukturerad och lösningsorienterad.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har en teknisk bakgrund inom mjukvara i kombination med ledarerfarenheter. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom relevant område samt goda kunskaper i svenska och engelska.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetatar Toyota Material handling med Skill. Vi tillämpar löpnade urval, så sök redan idag! Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Daniella Möller på 013-495 88 16 eller Sofie Ilhed på 013-473 81 64.


Om oss
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.


Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym. Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.