Orderadministratör

Orderadministratör

Orderadministratör till Toyota Material Handling Sweden/Truckhuset i Mjölby

Är du en engagerad, social och alert person som tycker om att arbeta med administration? Varmt välkommen att ansöka till tjänsten som orderadministratör hos Truckhuset i Mjölby!

Om oss
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby.

Om tjänsten
I din roll som orderadministratör arbetar du på Truckhusets begagnatavdelning, som totalt består av 7 medarbetare i olika roller. Tjänsten innebär många kontaktytor och du håller bland annat tät kommunikation med vår säljkår som löpande levererar nya ordrar för administrering. Din tjänst består av att orderlägga och se till att det som beställts når sin slutdestination på rätt sätt och inom utsatt tid. Du kommer även arbeta med viss systemvård och kvalitetssäkring av data.

Dina främsta arbetsuppgifter:

*Orderläggning
*Transportbokning
*Leveransavisering
*Fakturering

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig till 14 januari 2024. Du kommer vara anställd som konsult via OnePartnerGroup men arbeta på plats hos oss på Truckhuset i Mjölby.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av administrationsområdet och som kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt som har grundläggande kunskaper i engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är alert, har förmåga att ta egna initiativ och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du håller alltid hög servicenivå, är social kompetent och trivs med att samarbeta. 

Övrigt
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Mjölby
Uppdragstid: Uppdraget sträcker sig fram till 14 januari 2024

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt 0730496812.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!
 
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se