Hoppa till innehåll
HSB logotyp

Fastighetsskötare till Mjölby

Ansök nu
Vi utökar nu vårt fastighetsskötarteam i Mjölby. Vi söker dig som trivs med en varierad fysisk arbetsvardag. Tillsammans skapar vi en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder!

Som fastighetsskötare hos oss på HSB arbetar du nära kunden i deras bostadsmiljö och har en varierad fysisk arbetsdag då du jobbar med både inre och yttre fastighetsskötsel. Du är HSB:s ansikte utåt och ger kunden professionell service utifrån aktuella serviceavtal så som lokalvård, trädgårdsskötsel, enklare reparationer, tillsyn/avläsningar i undercentraler och snöröjning. Under vintersäsong ingår du i snöberedskapen.

Jobbet passar dig som trivs med högt tempo och som är nyfiken och tycker det är roligt att anta nya uppdrag tex i form av tilläggsbeställningar från våra kunder. För att trivas i rollen behöver du som person vara flexibel och kunna strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt, då du till viss del arbetar självständigt. Du jobbar också tillsammans med kollegorna i närområdet.

Din kompetens

Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller teknisk verksamhet och som trivs i en kombinationstjänst med yttre och inre skötsel. Du gillar att köra maskiner, har B-körkort och är praktiskt lagd. Har du med dig en utbildning inom fastighetsskötsel, park, mark, eller inom städ är det meriterande.

Vad HSB erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Robert Bergenudd, robert.bergenudd@hsb.se, 010-4424097

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-chef Lina Landström, lina.landstrom@hsb.se, 010 442 40 07

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni.

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Om HSB Östergötland

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: "Tillsammans gör vi livet enklare", vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 185 bostadsrättsföreningar och 19000 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Läs mer på hsb.se/ostergotland
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av 677 000 medlemmar. Vi strävar efter att förbättra boendet för våra nuvarande och framtida medlemmar genom att bygga nya bostads- och hyresrätter, utveckla och förvalta befintliga boenden och erbjuda bosparande som öppnar dörrar till att hitta ett eget hem.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare