Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-tekniker 2:a & 3:e linjens support

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker arbetar du tvärfunktionellt i både kontors- och produktionsmiljö. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp bestående av fem personer med liknande roller. Det är en arbetsgrupp där eget ansvar uppmuntras och där det finns goda möjligheter att med gemensam kompetens lösa knepiga situationer och driva ständiga förbättringar. Arbetstiden är dagtid på plats i kundens lokaler med möjlighet till flextid.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Genomföra installationer och felsökning av klienter, skrivare och övrig IT-utrustning
  • Arbeta med 2:a och 3:e linjens support för klient- och IT-infrastrukturrelaterade problem
  • Delta i planering, utveckling och leverans av en effektiv, stabil och säker lokal IT-infrastruktur
  • Hantera enklare nätverkskonfiguration
  • Samarbeta med central IT-support


Din profil
  • Du har relevant teknisk utbildning med inriktning mot IT eller motsvarande färdigheter
  • Du har god kunskap och erfarenhet av IT och IT-infrastrukturlösningar med genuint intresse för området
  • Du är kundfokuserad med god samarbetsförmåga
  • Du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
För att passa för rollen har du ett stort intresse för att leverera service till medarbetarna. Du är utåtriktad och duktig på att kunna prioritera och arbeta strukturerat även när många uppgifter ligger på ditt bord. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Har du intresse för tekniska lösningar och IT? Vill du jobba i en mångfacetterad miljö som innehåller felsökning, problemlösning och utveckling? Har du suttit i en servicedesk och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan detta uppdrag hos en spännande kund i Mjölby vara något för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare