Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Lönekonsulter sökes till kund i Mjölby

Brightby Bemanning söker nu erfarna Löneadministratörer för konsultuppdrag till en av våra kunder i Mjölby. Tjänsterna behöver tillsättas omgående.

I rollen som Lönekonsult ingår det att bland annat självständigt hantera hela löneprocessen, utföra lön och skatteberäkningar, hantera löneutbetalningar, ta fram underlag och rapporter till bokföring och bokslut, semesterberäkningar samt ta fram statistik och rapporteringar till myndigheter.

Din profil:
Vi söker dig som har många års erfarenhet av arbetet inom lön. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet från ax till limpa. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet samt goda kunskaper i både det svenska och i det engelska språket. Vi tror också att du som söker har god systemvana.

Personliga egenskaper:
För att passa in i kulturen är det viktigt att du som söker har ett positivt synsätt, ett starkt driv och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Trots att du självständigt driver ditt arbete framåt är det viktigt att du lyfter blicken och arbetar tillsammans med ditt team. Att arbeta teamorienterat och skapa ett gott samarbete är troligen något som faller sig naturlig för dig och som du drivs utav.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på www.meritmind.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare