Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nu söker vi en redovisningsekonom till Swisslog!

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du utbildad ekonom med erfarenhet av redovisning som vill bredda dina kunskaper? Då kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

För denna roll söker vi dig som är utbildad ekonom och har viss erfarenhet av redovisning. Arbetsuppgifterna är varierande, men dina främsta arbetsuppgifter är att löpande stötta vid bokslutsarbete, hantera utländska valutaflöden och arbeta med prognosarbete samt rapportering. Vi ser därför att du behöver ha tidigare kunskap om bokslut och utländsk valuta. Det är meriterande om du har erfarenhet från bank eller finansiell verksamhet. Du kommer även att sitta med skatte- och momsrelaterade frågor och det är därmed fördelaktigt om du arbetat med detta tidigare.

Du kommer att erhålla en introduktion i form av att skugga befintlig medarbetare. Tillträde är efter överenskommelse och uppdraget sträcker sig 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Du erbjuds

  • Att arbeta brett inom redovisning och få meriterande erfarenhet
  • Att få vara en del av en förändringsresa med möjlighet att påverka ditt arbete


Kvalifikationer
  • Har högskoleutbildning mot redovisning, exempelvis civilekonom med inriktning redovisning
  • Har goda kunskaper i engelska då det krävs för att kunna kommunicera i din roll
  • Har tidigare erfarenhet av att hantera utländsk valuta
  • Har arbetat med månadsbokslut

Det är meriterande om du tidigare hanterat ärenden kopplat till skatt och moms.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se