Vill du bli Väderstads Trainee med inriktning mjukvaruutveckling?

Vill du bli Väderstads Trainee med inriktning mjukvaruutveckling?

Vill du vara en del av ett innovativt företag som alltid har en högre växel? Ett företag med de senaste tekniska innovationerna och som är beredda att satsa på dig? Kanske är det just din briljanta idé och din yrkesskicklighet som i framtiden kommer att bidra till ett effektivare lantbruk.

Som trainee på Väderstad kommer du genomgå både individuella samt gemensamma utvecklingsinsatser. För att få en så stor förståelse för våra kunder och produkter som möjligt kommer du besöka några av våra syster- och dotterbolag samt ha praktik inom olika delar av vår verksamhet. Under traineeperioden blir du anställd av Skill och avsikten är att du efter avslutat program ska gå över och bli anställd av Väderstad inom den avdelning du tillhör som trainee. Under traineeperioden kommer du ha stöd av en handledare på din avdelning.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som trainee inom mjukvaruutveckling hos oss kommer du att vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. Vår strävan är att du kommer att utvecklas inom mjukvaruutveckling. För dig som lockas av andra teknikområden, kan du även här ges möjlighet att utvecklas vidare. Väderstad erbjuder dig som trainee ett omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter. Du blir en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och du kommer också att involveras i produktvårdsärenden för befintliga produkter. Som mjukvaruutvecklare innebär det att du arbetar med allt från programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll, Apple-applikationer, användargränssnitt och mycket mer. Du kommer att ingå i gruppen E-core som är organiserad under funktionen Systems & Components inom utvecklingsavdelningen. Inom funktionen arbetar ca 25 personer med spetskompetens inom områdena bromssystem, elektronik, programmering, hydraulik, luftsystem samt lagkrav. Utvecklingsarbetet som bedrivs ligger i den absoluta framkanten vad gäller teknik och innovation. Befattningen ställer höga krav på förmågan till samarbete både inom den egna avdelningen men även med andra funktioner inom företaget samt externa leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har högskolekompetens från en teknisk utbildning. Vi tror att du är nyexaminerad eller har några års praktisk erfarenhet av programmering. Har du dessutom erfarenhet av lantbruk och underhåll av större maskiner är det meriterande.
  • Du gillar människor, är lyhörd och trivs med att samarbeta med andra
  • Du tycker om att lösa komplexa problem
  • Du är kreativ och kommer med nya idéer
  • Du har en stark drivkraft och vill nå uppsatta mål
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du agerar utifrån våra kärnvärden - Pålitlig, Tillgänglig, Nyskapande, Tydlig och Enkelhet.

Ansökningsförfarande

Vill du ta chansen att komma med i vårt yrkestraineeprogram i år? Skicka in din ansökan redan idag på www.skill.se. Om du har frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se alternativt 011-199472.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Kontaktperson Martina Lundahl
Telefon 011-199472
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.