Sommarvikarier till Mantorps Hemtjänst

Sommarvikarier till Mantorps Hemtjänst

Nu söker vi på Hemtjänsten i Mantorp sommarvikarier.

Beskrivning

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
 • Introduktionsutbildning
 • Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Arbetskläder
 • Kollektivavtal
Arbetsuppgifter
Vi strävar efter att göra varje kunds vardag enklare och mer innehållsrik. Vårt synsätt är flexibelt och lyhört. Genom passionerad personal och en drivkraft att bidra med glädje ger vi en hjälpande hand med mycket i det dagliga praktiska.
Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, serviceinsatser så som inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska.
Vi bistår kunder i hela Mantorp med omnejd.
   Kvalifikationer
   Vi gissar att du som söker dig till oss:
   • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
   • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
   • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
   • har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.
   Cykelvana är ett krav och körkort är meriterande men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

   Övrigt
   Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
   Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
   Sista ansökningsdag: 2022-04-30
   Har du frågor? Kontakta gärna: Zeljka Topic Verksamhetschef 0700-80 86 25, zeljka.topic@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
   Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
     Ansökan
     Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

     Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

     På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
     Mer info
     Område Mjölby
     Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
     Typ av anställning Säsongsjobb
     Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

     Om arbetsgivaren

     At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se