Systemutvecklare SharePoint/Web till Väderstad AB

Systemutvecklare SharePoint/Web till Väderstad AB

Vill du vara med att utveckla samt agera IT-specialist inom SharePoint med goda utvecklingsmöjligheter internt? Då bör du söka denna tjänst!

Om tjänsten

I denna roll kommer ditt huvudfokus ligga i att utveckla företagets webbplattformar vilka främst är baserade på SharePoint. Utöver utveckling kommer du även förvalta och ge support i dessa webbmiljöer. I dina arbetsuppgifter kommer du att delta i hela utvecklingskedjan från systemdesign till implementation och testning. Du kommer dessutom medverka i att ta fram beslutsunderlag och konsekvensanalyser samt agera IT specialist inom SharePoint.

Du kommer att arbeta nära dem som beställer och använder systemen du utvecklar vilket kräver en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Detta nära samarbete bidrar även att du snabbt får se effekterna ute i verksamheten av det arbete du genomför!

Kvalifikationer

För att du ska trivas i denna roll ser vi att du har kunskap och erfarenhet inom följande områden:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • SharePoint
  • Systemutveckling (gärna objektorienterad programmering)
  • Svenska och Engelska
Vem är du?

Som person bör du gilla att lösa problem som uppstår, arbeta strukturerat och ha ett gott samarbete med de övriga funktionerna på företaget. Du ska givetvis vara ansvarsfull och även bidra med specialistkunskap inom SharePoint.

Uppdragsgivare:
Väderstad AB

Ort:
Väderstad

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt dock senast 2018-10-19

För mer information:
I denna rekrytering samarbetar Väderstad med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 19 okt (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Företaget är expansivt och har cirka 1200 medarbetare med en omsättning under förra året på 2,4 miljarder.

Lokalt i Väderstad finner vi IT-avdelningen som består av 20 medarbetare som tar hand om hela koncernens stödsystem, support och infrastruktur. Företaget har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Teamet arbetar för att ständigt utveckla IT-leveransen tillsammans med sina kunder. De som arbetar på Väderstad trivs tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckte arbetskultur och den familjära känslan som sitter kvar från företagets start.