Rekryteringsspecialist

Rekryteringsspecialist

Just nu söker vi dig som är en skicklig Rekryteringsspecialist!

Som Rekryteringsspecialist hos oss blir du en del av ett härligt HR-team där du initierar, driver, leder, genomför och följer upp projekt inom HR-området, främst kring vår rekryteringsprocess. Du rekryterar i nära samarbete med HR Business Partner och chefer samt kvalitetssäkrar genom att se till att arbetet följer Väderstads värderingar och gällande lagar, avtal och regler. I rollen får du även chansen att fortsatt driva vårt framgångsrika arbete med Employer Branding. Du stöttar chefer och medarbetare i organisationen och bidrar till att Väderstad har det ledarskap och den kompetens som behövs för att vara ett attraktivt, lönsamt och innovativt företag. Rapportering sker till HR Direktör och placeringsort för tjänsten är Väderstad.

Vi söker dig som har högskoleutbildning, eller motsvarande, inom HR-området tillsammans med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en internationell miljö. Kunskap och färdigheter inom digitala kanaler och systemstöd är viktigt då detta är en stor del i arbetet. Att du är drivande, strukturerad och har en god samarbetsförmåga kommer du ha nytta av i tjänsten. Lika väl att du är kommunikativ och har ett arbetssätt som genomsyras av kundorientering och flexibilitet. Officepaketet är inga problem för dig och du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kan du se dig som den som strategiskt och innovativt bidrar till vår ständiga utveckling på Väderstad? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarson Lundin 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan senast 18 augusti.
Mer info
Kontaktperson Maria Svensson
Telefon 036-330 09 00
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vaderstad.com
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väderstad Group förser det moderna lantbruket med högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Vår vision är att bli världens ledande partner för enastående uppkomst genom fokus på innovation och global tillväxt. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad Group finns representerat i 40 länder. År 2018 hade Väderstad Group 1 400 medarbetare ochomsatte 3 miljarder kronor.