Industrielektriker till Väderstad AB

Industrielektriker till Väderstad AB

Har du erfarenhet av arbete som industrielektriker eller elektriker? Då kan det vara dig som vi söker till Väderstad. Som industrielektriker på Väderstad spelar du en viktig roll i att få produktionen och verksamheten att fungera. Här får du chansen att både bidra med din kompetens och utöka den samtidigt som du får chansen att lära känna nya människor.

Dina arbetsuppgifter
Väderstad söker just nu en industrielektriker till sin underhållsavdelning som i dagsläget består av 28 medarbetare. Elavdelningen består av en operativ planerare/beredare, automationselektriker samt installationselektriker. Industrielektrikern har som syfte att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt nyinstallationer. Du kommer främst utföra arbeten i produktionsanläggningarna kopplat till nyinstallationer, ombyggnadsinstallationer och underhåll i lågspänningsanläggningar samt nätverksanläggningar. Du kommer även utföra felsökning och reparation av produktionsanläggningarna.

Arbetet innebär främst 2-skift men även natt kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig med elutbildning och erfarenhet av liknande arbeten. Verksamheten på Väderstad AB är underhållsavdelningens kund och som industrielektriker kommer du arbeta nära kunden. Du behöver därför vara en serviceinriktad person med en positiv framtoning. Vi letar efter dig som tar ansvar för ditt arbete och gör ditt yttersta för att lösa de uppgifter som du blir tilldelad. Du trivs med varierande uppgifter och din prestigelöshet gör att du gärna tar dig an både stora och små arbetsuppgifter.

För att passa i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att du både kan arbeta i nära samarbete med andra och mer självständigt.

Ansökningsförfarande
Den här rekryteringen sköts av oss på Skill men du som får jobbet kommer bli anställd dirket på Väderstad. Urval kommer ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du någon fråga går det bra att kontakta ansvariga rekryterare Tove Werner, tove.werner@skill.se, och Victoria Donderer, victoria.donderer@skill.se.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vaderstad.com/se/
Sista ansökningsdag 23 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad är ett familjeföretag ägt av familjen Stark. Huvudkontoret med
R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt,
Väderstad-Gruppen har cirka 1250 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.