HR Business Partner

HR Business Partner

På Väderstad är vi mycket stolta över att ha nått en position där vi idag är en global leverantör av högeffektiva jordbruksmaskiner. Med fokus på ständig utveckling av vårt erbjudande skapar vi värde för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Vi gör det tillsammans med våra medarbetare och här finns gott om möjligheter för alla som har nyfikenheten, intresset och lusten att växa med oss.

Som HR Business Partner kan du se fram emot omväxlande och fartfyllda arbetsdagar. Du arbetar både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare i organisationen. Du bidrar aktivt till utveckling av rutiner och processer inom hela HR-området och är ett viktigt stöd och bollplank till våra chefer i verksamheten. Dina interna kontaktytor spänner över hela bolaget och du har också tät kontakt med skolor, företagshälsovård och övriga samarbetspartners.

Vi vill jobba med dig som vet vad ett aktivt HR-arbete innebär i ett tillverkande bolag av betydande storlek. Vi vill att du har en akademisk utbildningsgrund att stå på inom PA/HR och det är en merit om du är specialiserad mot arbetsrätt, kompetensutveckling eller rekrytering. Du har erfarenhet av förhandlingsarbete och känner dig trygg med att hantera svåra samtal och personalärenden.

Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en lösningsorienterad och snabbfotad organisation. Du är aldrig ensam i ditt arbete utan ingår i ett sammansvetsat team som månar om varandra. Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera. Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 18 november.
Mer info
Kontaktperson Maria Svensson
Telefon 0142-81813
Email Mejla Maria Svensson
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vaderstad.com/se
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Väderstad är ledande inom jordbearbetning och sådd

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad är ett familjeföretag ägt av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1250 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.