Säljare till Universal Power Nordic i Skänninge

Säljare till Universal Power Nordic i Skänninge

Om kundföretaget

Universal Power Nordic erbjuder marknadens mest konkurrenskraftiga motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service i världsklass! Vi går nu en mycket spännande framtid till mötes, då vi från och med 1 oktober 2018 har utsetts till ny generalagent för Nanni Diesel, synonymt med marinmotorer och generatoraggregat av hög kvalitet. Vi representerar även tre andra starka motorvarumärken med exklusiva agenturer i Sverige och Norge.

Universal Powers konkurrensfördel är att alltid sträva efter att uppfylla våra kunders önskemål om kostnadseffektiva lösningar. Det klarar vi genom att erbjuda kvalitetsprodukter, samtidigt som vi ständigt utvecklar och vårdar våra medarbetares kompetens och fokus på service.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos Universal Power kommer du att arbeta med försäljning av Nanni Diesels produktportfölj mot återförsäljare och framförallt varv och kommersiella båtar och fartyg. Nannis breda sortiment av såväl framdriftsmotorer som generatoraggregat utgör ett komplett produktprogram.

Du förväntas att på ett strukturerat sätt planera och genomföra kundbearbetning och utveckla ett återförsäljarnät för marinförsäljningen. Du ansvarar självständigt för hela säljprocessen, men kommer ingå i ett team av flera kompetenta kollegor där ni gemensamt strävar mot vår målsättning att ytterligare befästa vår position som marknadens förstaval.

Din profil

Vi söker dig med minst några års erfarenhet av försäljning mot företag. Du trivs med att arbeta självständigt och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Att genomföra bra kundmöten och ro affärer i hamn är något som du drivs av och är bra på. Som person är du uthållig, strukturerad och målinriktad. Vidare har du god kommunikationsförmåga, är förtroendeingivande och har hög social kompetens. Du har en god teknisk förståelse och förmågan att sätta dig in i olika tekniska lösningar. Ett marint intresse är ett plus.

Övrigt:
  • Körkort (B) är ett krav för tjänsten.
  • Utgår från kontoret i Skänninge, med ca 60 övernattningar/år.
  • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.
  • Fast lön + provision.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Rekryteringsarbetet hanteras av OnePartnerGroup, men du kommer att bli anställd direkt av Universal Power Nordic.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se