Motormekaniker till Universal Power Nordic AB i Skänninge

Motormekaniker till Universal Power Nordic AB i Skänninge

Om kundföretaget

Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.

Utvecklingen inom motorområdet går snabbt. Våra kunders önskemål är kostnadseffektiva lösningar. Samtidigt ska vi ur miljösynpunkt alltid möta EU:s emissionskrav. Det hanterar vi genom att dels erbjuda kvalitetsprodukter från brittiska Perkins, japanska Kubota och amerikanska Kohler, dels satsa på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling för samtliga medarbetare.

Med verksamhet i Skänninge, Kristianstad och Oslo och med försäljning på en global basis lever vi nära marknaden, vilket ger oss möjlighet att kunna leverera marknadens bästa lösningar på våra kunders problem.

Runt hörnet ser vi industrimotorer som kommer att utmana det traditionella. Vid sidan av diesel som bränsle kommer motorer med alternativa drivmedel - som el, gas, solceller och olika typer av hybridlösningar. Här ligger vi redan i teknikens framkant. Det bästa som finns på marknaden kan vi leverera.

I det dagliga arbetet är det högsta möjliga servicenivå som är ledstjärnan. 2018 fyller vi 100 år och vårt kundlöfte för framtiden kommer vara lika tydligt som tidigare: rätt motor till rätt maskin, korta ledtider till service och leveranser av reservdelar från en dag till nästa.

Vår nuvarande ägare Capman har träffat avtal med Duroc AB om förvärv av Universal Power Nordic och förvärvet förväntas slutföras 2 juli 2018.

För mer info besök gärna www.universalpower.se och www.duroc.com

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar av motorer, samt viss dokumentation. En stor del av ditt arbete är förlagt i verkstaden i Skänninge, men arbete i fält och resor kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som:
  • har stor vana av att skruva och meka
  • har ett stort intresse för mekanik och passion för motorer
  • har en god problemlösningsförmåga
  • kan förstå engelska verkstadsmanualer
  • har god datorvana
  • har b-körkort
Meriterande:
  • fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • kunskaper inom el och erfarenhet av hydraulik.
Som person är du flexibel och trivs med frihet under ansvar. Du har en god samarbetsförmåga, samt är lugn och trygg i dig själv. Du har förmågan att skapa god struktur i ditt arbete och kan självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som mekaniker/tekniker hos oss blir både varierande och utvecklande!

Tjänsten ska tillträdas snarast.
Intervjuer och urval sker löpande, så sök redan idag eller tipsa en vän!

Om vårt företag

Universal Power Nordic AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala, Linköping och Norrköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.
Mer info
Kontaktperson Anna Stenqvist
Telefon 073-369 20 92
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se