Logistik- och inköpschef till Universal Power Nordic i Skänninge

Logistik- och inköpschef till Universal Power Nordic i Skänninge

Vi söker nu dig som vill driva, leda och utveckla logistik- och inköpsfunktionen på Universal Power AB Group (Sverige samt Norge).

Om kundföretaget

Universal Power Nordic erbjuder marknadens mest konkurrenskraftiga motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service i världsklass. Vi representerar tre av världens starkaste motorvarumärken - brittiska Perkins, japanska Kubota, amerikanska Kohler och de marina märkena Nanni och Doosan, med exklusiva agenturer i Sverige och Norge.

Vi har verksamhet i Skänninge (huvudkontor), Kristianstad och Oslo. I ryggen har vi en långsiktig ägare i form av den börsnoterade svenska industrikoncernen Duroc.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som logistik- och inköpschef arbetar du med att driva, leda och utveckla inköp och logistikfunktionen i bolaget. Du ansvarar för inleveranser, lagerhållning och utleveranser samt optimering av hela flödet. Vidare ansvarar du för logistikplanering utifrån aktuella order, lagersaldo och ledtider.

I rollen förväntas du skapa goda relationer med leverantörer där du såväl omförhandlar som tecknar nya ramavtal. Du ansvarar även för operativt inköp, prisuppdateringar och leveransbevakning. Som logistik-och inköpschef rapporterar du till vd/CEO.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap inom logistikområdet. Du har utbildning inom logistik och en dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av förhandling och inköp samt är strukturerad och noggrann med en god analytisk förmåga. Vidare har du en god teknisk förståelse och ett utpräglat affärstänk. Du ansvarar för leverantörsreskontra, budgetering och rapportering inom området.

Du har:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Ms Office, framförallt Excel
  • Förmåga att kunna arbeta strukturerat och självständigt
  • God kommunikativ förmåga
  • Arbetar bra i team
Övrigt

Placeringsort: Skänninge, resor i tjänsten ingår

Omfattning/anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänd dig till rekryteringskonsult Henric Forsman, henric.forsman@onepartnergroup.se alt 0723- 84 91 50. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se