Vill du arbeta som elkonstruktör hos världsledande Toyota Material Handling?

Vill du arbeta som elkonstruktör hos världsledande Toyota Material Handling?

Toyota Material Handlings framgång fortsätter. Utvecklingsavdelningen söker nu en elkonstruktör som vill arbeta med utvecklingen av elsystem i deras produkter.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta på utvecklingsavdelningen och ha ansvar för utveckling av elsystem i deras projekt. Gruppen för el- och energi består idag av 11 medarbetare. På Toyotas utvecklingsavdelning arbetar de med agila arbetsmetoder och tvärfunktionella team, vilket innebär att el- och energigruppens medarbetare sitter utspridda i dessa tvärfunktionella team. Du kommer ingå i ett av dessa team där du kommer ha ansvar för elsystem (t.ex elkomponenter, signalkablage och kraftkablage) i den produkt ert team ska utveckla. Tillsammans med teamet arbetar ni med att driva utvecklingsprojektet från ax till limpa, du kommer ha möjlighet att följa hela utvecklingskedjan.

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer stöta på i din vardag:
  • Framtagning av kravspecifikation på komponenter
  • Kontakt med underleverantörer
  • Modellering och kablagedragning i Catia
  • Intern kontakt inom företaget med kvalité, inköp samt produktion
Du välkomnas till ett företag med öppet klimat och högt i tak. Närmaste chef beskriver att han strävar efter att vara en närvarande chef som försöker kombinera sin kunskap inom elområdet med ett ledarskap där han ser individen. På fikarasterna med kollegorna så är det gemytligt och man pratar allt från familj och fritid till den senaste tekniken. Som ny på avdelningen kommer du få gå utvecklingsavdelningens introduktionsprogram samt att du kommer få arbeta nära en av de nuvarande elingenjörerna för att få en mentor din första tid.

Företaget tycker det är viktigt med balansen mellan arbete och fritid. De erbjuder exempelvis möjlighet till träningspass på lunchen (Tabata, Box, Core, Yoga, Löpteknik m.m), extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att planera sina dagar. De tycker också det är viktigt med fortsatt utveckling och ger därför möjlighet till flertalet kurser samt öppningar för att på sikt ta sig vidare inom företaget.

Din profil

Som person har du lätt att samarbeta och du bidrar med energi och driv till arbetsplatsen. Du har en vilja att lära dig nytt och komma framåt i ditt arbete. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Vidare ser vi att du har:
  • En examen som högskoleingenjör inom maskinteknik, elektroteknik eller elkraft. Alternativt att du har en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet som elmontör eller elinstallatör.
  • Kunskaper inom CAD
  • God engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande, men inte ett krav.
Ansökningsförfarande

Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Sista ansökningsdag för tjänsten är 12 augusti.

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin 013-473 20 62
Mer info
Kontaktperson Katrin Wallin
Telefon 013-473 20 62
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ta chansen att bli en del i ett företag som jobbar i en snabbt avancerande bransch. Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. Det händer mycket hos dem och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Företagets produktion ökar för varje år och deras produktutvecklingsavdelning söker nu en medarbetare till teamet för utveckling av elsystem. Toyota Material Handling har sin produktutveckling och produktion i Mjölby, 25 minuter utanför Linköping. På företaget arbetar närmare 2300 personer, varav 220 av dessa arbetar inom produktutveckling. Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video https://www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE