Underhållstekniker inom automation till Toyota Material Handling

Underhållstekniker inom automation till Toyota Material Handling

På Toyotas underhållsavdelning arbetar i dagsläget 30 medarbetare med hög kompetensnivå som dagligen säkerhetsställer att maskinparken rullar på utan avbrott. Nu söker Toyota ytterligare en ny kollega att utöka sitt härliga gäng med. Har du tidigare erfarenhet av el, automation eller underhållsarbete? Då kan det vara dig vi söker! Välkommen in med en ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du med underhåll av Toyotas maskinpark. Du kommer även få möjlighet att delta i spännande projekt inom ombyggnad av maskinutrustning såsom robotceller, målerier etc. Maskinparken består av allt från svetsrobotar, CNC-maskiner, lasermaskiner, kantpressar, automatiska industrimålerier och drivna monteringslinor.

Kort sammanfattat består arbetsuppgifterna av att arbeta med:
  • avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll i Toyotas maskinpark
  • felsökning och underhållsarbete av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system
  • delta i projekt inom nybyggnad och ombyggnad av maskinutrustning
  • uppdatera och konstruera el-scheman vid behov
  • programmering av PLC och HMI
Arbetstiden är tvåskift, vilket innebär att man arbetar varannan vecka måndag-torsdag 06:30-14:30, fredag 06:30 - 16:00 och andra veckan måndag-torsdag 14:30-00:00, ledig fredag. Du kommer ha flextid och ges möjlighet att arbeta flexibelt.

Din profil

För att passa i denna tjänst kan du ha varierad bakgrund. Exempelvis kan du ha kunskaper inom något av följande:
  • El
  • Automation
  • Styr- och reglerteknik
  • Mekaniskt underhåll/Hydraulik/ Pneumatik
  • Programmering (Siemens/ Mitsubishi)
Om du har en utbildning alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom något av ovanstående områden är det mycket meriterande. Du behöver behärska svenska och engelska i tal- och skrift, då kommunikation kan förekomma på båda språken.

Vidare ser vi att du är en naturlig lagspelare som bidrar till ett trevligt arbetsklimat och förstår vikten av att vara en god kollega. I rollen kommer du vara underhållsavdelningens ansikte utåt mot medarbetare, tekniker och produktionschefer i fabriken. Du kommer ha extern kontakt med leverantörer och maskintillverkare och det är därför viktigt med servicekänsla och ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetet styrs av situationen i fabriken och därför ser vi att du är en lösningsorienterad person som kan prioritera när oväntade situationer uppstår. Du kommer vara del av ett team där det finns goda möjligheter att diskutera ärenden och lösningar, men att lösa uppgifter självständigt och ta stort eget ansvar är inga problem för dig.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling och Skill. Tjänsten är en direktrekrytering till Toyota. Urvalet kommer att bearbetas efter semesterperioden från vecka 33 och framåt men du är varmt välkommen in med en ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Johanna Lamberg, Rekryterande konsultchef på Skill, antingen via mejl: johanna.lamberg@skill.se eller telefon: 013-495 88 18

Alternativt
Malin Åkerblom, Rekryterande konsultchef på Skill, antingen via mejl: malin.akerblom@skill.se eller telefon: 013-473 20 69 från vecka 32 och framåt.

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna om att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till våra anställda.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Toyotas site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange sträcker sig från trotjänare som manuella handtruckar hela vägen till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt tillgång till ett nyrenoverat gym. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Toyota med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 25 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Toyota erbjuder gratis parkering precis vid produktionen och fri tillgång till motorvärmare.

Du kommer tillhöra en arbetsgrupp bestående av 30 underhållstekniker. Du kommer främst arbeta i gruppen som har inriktning på planerade jobb. Det är en grupp där chefen prioriterar laganda och medarbetarna har bred kompetens och kan bolla situationer som dyker upp med varandra.

Vill du veta mer om Toyota och deras medarbetare kan du besöka nedanstående kanaler:
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling