Toyota Material Handling söker en Projektledare Special Products

Toyota Material Handling söker en Projektledare Special Products

Som projektledare på Special Products arbetar du med välkända, globala företag i en dynamisk miljö. Vill du bli en del av vårt team och hjälpa oss att utveckla nya specialprodukter?

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare i vår grupp kommer du leda våra större kundprojekt där du tar fram tidsplaner, kostnader samt presenterar tekniska lösningar för kunden. Du omsätter kundens behov till tekniska specifikationer för de kundspecifika lösningarna.

För att kunna ge förslag på tekniska lösningar som uppfyller kundens behov arbetar du i nära samarbete med våra offertingenjörer, konstruktörer, beredare samt produktionen, men även med KAM, säljbolag och leverantörer.

Exempel på dina ansvarsområden är;
  • Att vara teknisk support till våra Key Account Managers
  • Att leda kundprojekt från förfrågan till leverans av färdig produkt
  • Att sätta dig in i, och förstå, kundens behov samt överföra detta till produktkrav
  • Att skapa offertunderlag på komplexa specialmodifieringar
Din profil

Vi söker dig som kan uppvisa goda resultat inom teknisk projektledning, gärna inom tillverkande industri. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har erfarenhet av både kund- och leverantörsrelationer utifrån ett projektledarperspektiv.

Du besitter goda ledaregenskaper och har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Din analytiska sida är starkt utvecklad och du arbetar noggrant och strukturerat.

Då våra kunder har stora krav på oss att leverera med hög kvalitet och leveranssäkerhet behöver du ha stor känsla för kundservice och kundrelationer samt att drivas av att arbeta med tydliga deadlines.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Susanne Öman
Telefon 013-329408
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringslösningar och specialprodukter är en viktig del av vår verksamhet för att behålla denna position. Marknaden för specialprodukter växer och nya kreativa lösningar utmanar traditionella lösningar i allt större utsträckning.

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar.

När våra kunder har förfrågningar på specialanpassningar som ska passa just deras applikation bistår vi på Special Products med teknisk kompetens och lösningsförslag.

Du kommer ingå i en grupp om 10 personer och rapportera till gruppchef för Quotation Engineers. Placeringsort är Mjölby.