Systemingenjör till Toyota Material Handling

Systemingenjör till Toyota Material Handling

Jobbar du idag som systemingenjör eller mjukvaruutvecklare och vill ta ett nästa steg? Då har du chansen att gå in i en roll med ett större och bredare tekniskt ansvar och bidra till utveckling på Toyota Material Handling - ett världsledande bolag inom materialhantering. Tillsammans med konstruktörer och mjukvaruutvecklare får du en viktig roll i processen från prototyp till färdigkonstruerad truck.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en nyckelperson som kommer att arbeta med systemutveckling av elektriska drivsystem där du blir länken mellan våra komponentingenjörer och mjukvaruingenjörer.

I ditt dagliga arbete kommer du att tolka och bryta ner produkt- och funktionskrav. Du jobbar både med förbättringar och utveckling på befintliga och nya produkter. Utöver detta kommer du även jobba med långsiktiga strategier för systemarbetet i kommande utvecklingsprojekt. Funktionssäkerhet och valideringsstrategier är centrala begrepp inom din roll, där dina arbetsuppgifter består av:
  • Systemdesign inom åk- och styrfunktion
  • Bryta ner produkt- och kundkrav till systemnivå
  • Formulera modulgränssnitt och systemarkitektur.
  • Utveckla strategier för validering och verifiering på system.
Med närheten till både produktion och vårt utvecklingslabb har Du stora möjligheter att följa utvecklingen från idé till fullskalig högvolymsproduktion.

Din profil

Till tjänsten som Systemingenjör söker vi dig som har/är:
  • Civilingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk högskoleutbildning
  • Arbetat ett antal år med systemutveckling och/eller hårdvarunära mjukvaruutveckling
  • Ett brett teknikintresse
  • Erfarenhet av kravhantering är meriterande
Vi tror att du har god kommunikationsförmåga samt en bred teknisk kunskap. Du har en helhetsblick över flera teknikområden så som elkraft, mekanik och reglerteknik. Erfarenhet inom området elektriska drivsystem och förståelse för dess komponenter och gränssnitt ses som meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. På grund av semestertider kan återkopplingen dröja men du kan förvänta dig ett svar senast vecka 31. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult, Daniella Möller på 013- 495 88 16 eller daniella.moller@skill.se.

Om oss

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare:
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete:
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.