Svetsare sökes till Toyota i Mjölby

Svetsare sökes till Toyota i Mjölby

Vår största kund i Mjölby, Toyota söker nu svetsare till både manuell- och robotsvets. Här har du chansen att visa vad du går för inom svets och möjligheten till förlängning är mycket goda. Hos oss blir du en del av ett härligt konsultteam!

Dina arbetsuppgifter

I detta uppdrag kommer du i första hand att arbeta med svetsning av chassi eller stativ i ett taktat flöde som löper från råmaterial till färdig produkt på samma lina. Arbetet innefattar automatiserade processer såsom robotsvets, men även manuell svetsning förekommer. Då företaget expanderar behöver de utöka sin produktion med fler personer som vill bli en del av bolaget och deras varumärke, där du som svetsare också har möjlighet att växa och utvecklas.

Ritningsläsning används i vissa fall och därför värdesätter vi att du har kunskap inom detta område. Det är en stor fördel om du är flexibel och prestigelös då det ibland kan ingå montering i dina arbetsuppgifter.

Arbetet på Toyota är förlagt till tvåskift, vilket gör att det är ett krav att du kan arbeta följande tider:
Dagveckor: Måndag-torsdag 06:30 - 14:30, fredag 06:30-16:00
Kvällsveckor: Måndag-torsdag 14:30-00:00, ledig fredag.

Tjänsten är en visstidsanställning på Skill på 6 månader med goda chanser till fastanställning efter 6 månader.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning och/eller praktisk erfarenhet av att arbeta som svetsare, du bör ha erfarenhet inom MAG-135. Du har eller har nyligen haft giltiga licenser för den efterfrågade svetstypen. Vidare har du god förståelse i ritningsläsning och svetsbeteckningar.

Vi söker dig som:
Öppen för att arbeta både som manuell svetsare och/eller robotsvetsare
Vill utveckla dina kunskaper inom svetsning i taktade flöden
Har förmågan att arbeta i ett relativt högt tempo
Är en lagspelare som har lätt att samarbeta och bidra till gruppens arbete.

Som svetsare är du en viktig del av kundens produktionskedja och det är därför viktigt att du säkerställer hög kvalitet, trivsel i teamet och leverans i tid.

Det är meriterande om du har truck och traversbehörighet.
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil, alternativt bor i närområdet då kollektivtrafiken ej matchar kundens skiftestider.
Du som söker måste ha fyllt 18 år.

Ansökningsförfarande

Tjänsten kommer att tillsättas löpande och kan bli tillsatt innan annonsen slutdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta ansvariga rekryterare Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se eller Matilda Norberg, matilda.norberg@skill.se. Ansökan tas endast emot på hemsida, ej via mail eller telefon.

Stort lycka till!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos Toyota och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för Toyota. Deras produktion ökar kraftigt för varje år och det gör också deras behov av duktiga medarbetare.