Strategisk inköpare till Toyota

Strategisk inköpare till Toyota

Vi söker en driven och engagerad Strategisk inköpare till Toyota i Mjölby. Är det du? Ta reda på det här och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Strategisk inköpare är du ansvarig för att driva och utveckla arbetet för din produktkategori. Du är även ansvarig för leverantörerna som ingår i produktkategorin vilket bland annat innefattar årliga prisförhandlingar samt yttersta ansvar för gällande avtal.

Ett axplock av arbetsuppgifter:
  • Utveckla och implementera strategier för tilldelade inköpskategorier
  • Analysera nuläge, framtida behov, marknadstrender och leverantörsbas
  • Utvärdera, kvalificera och utveckla leverantörer i enlighet med uppsatt strategi
  • Förhandla och teckna ram- och prisavtal
  • Följa upp leverantörernas prestation
Här erbjuds du en flexibel arbetsdag med frihet under ansvar där du själv driver arbetet för din produktkategori. Du kommer tillhöra avdelningen strategiskt inköp som består av ca 20 kollegor där arbetet präglas av kompetens och laganda. Du samarbetar även med andra inköpare inom koncernen för att nå gynnsamma synergieffekter.

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning industriell ekonomi eller likvärdig akademisk bakgrund. Du har tidigare arbetat som strategisk inköpare och gärna i en internationell kontext och producerande verksamhet. Vidare tar du med dig erfarenheter inom avtalsförhandling och Category Management. Du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

För att trivas i rollen som Strategisk inköpare är du van att driva ditt eget arbete och din initiativförmåga är god. Du är resultatorienterad och engageras av måluppföljning samtidigt som du besitter analytiska förmågor och tar välgrundade beslut. Vidare är du en kommunikativ lagspelare som tycker om samarbete både inom och utom det direkta teamet.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Toyota och Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 036-18 83 03 eller olivia.cedervall@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Toyota Material Handling? På deras site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt ett nyrenoverat gym. De har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala.

Deras företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för deras medarbetare att växa och utvecklas. Rollen som Strategisk inköpare inom Strategic Sourcing erbjuder en mycket utvecklande miljö där du kommer att bygga ett brett nätverk och unika kunskaper gällande morgondagens avancerade materialhanteringslösningar.

Vill du veta mer om Toyota och deras medarbetare kan du besöka nedanstående kanaler:
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling