Projektledare med fokus på digitalisering

Projektledare med fokus på digitalisering

På Toyota är vi övertygade om att allt som går att digitalisera kommer att digitaliseras. Vi behöver nu stärka vårt team av verksamhetsutvecklare för att accelerera vår digitaliseringsresa. Är du rätt person att identifiera möjligheter till digitalisering och leda digitaliseringsprojekt?

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget är en kombination av verksamhetsutveckling och projektledning som ger dig möjlighet att vara med från idéskapandet till leverans. Du ska i nära samarbete med andra delar av verksamheten säkerställa att initiativ fångas upp, förstås och prioriteras. De initiativen med störst potential till förbättring och effektivisering av verksamheten ska därefter implementeras under din projektledning.

Utöver stora projekt finns goda möjligheter att även driva mindre initiativ parallellt. Du blir involverad i hela organisationen och får på så sätt en god överblick över verksamheten. Du ingår i teamet Process Management inom IS/IT som består av fem personer och fungerar som en länk mellan företagets olika funktioner.

Du kommer bl a arbeta med att:
  • Fånga upp behovet av verksamhetsutveckling och digitalisering hos företagets olika funktioner såsom R&D, Inköp, Produktion, Ekonomi och HR, i nära samarbete med vår ledning
  • Tillsammans med verksamheten och IS/IT förstå utmaningarna som behöver lösas, ta fram förslag på lösningar och utvärdera kostnad och värde för de olika lösningarna
  • Vara projektledare för ett eller flera av de största projekten
  • Tillsammans med övriga i gruppen ständigt förbättra vår projektmetodik för att säkerställa leverans i rätt tid och kvalitet
Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som civilingenjör/civilekonom eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande roller inom verksamhetsutveckling, projektledning, digitalisering eller förändringsledning. Du har god kommunikativ förmåga, vilket innebär att du kan förklara komplexa idéer, både muntligt och skriftligt och är samtidigt inlyssnande.

Du är metodisk i ditt arbete och motiveras av att arbeta framåtriktat och av att digitalisera och utveckla processer. Du trivs i rollen som projektledare och tycker att det är spännande och utvecklande att leda komplexa och tvärfunktionella projekt. Som person är du driven och trygg i din förmåga att arbeta effektivt med personer inom alla nivåer på ett företag och strävar hela tiden efter att utvecklas i din roll.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av ex. XLPM, Six Sigma, Lean, 5S eller annan projektmetodik är det meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08 eller Sofie Ilhed, sofie.ilhed@skill.se, 013- 473 81 64.

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Susanne Öman
Telefon 013-329408
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.