Projektledare förarlösa fordon

Projektledare förarlösa fordon

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med projekt som syftar till att utveckla nästa generations förarlösa materialhanteringslösningar? Vi på Toyota Material Handling utmanar oss med att ligga i framkant med våra lösningar. Därför söker vi nu en erfaren projektledare som brinner för ledarskap och teknik. .

Din utmaning

Som projektledare inom funktionen Auto Solution kommer du ha möjligheten att vara med att utveckla vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor, övriga stödfunktioner och externa leverantörer kommer du att ansvara för att dina projekt drivs i enlighet med vår projektmodell och levererar enligt överenskomna planer.

Rollen som projektledare består till stor del av coachning och arbetsledning vilket kräver goda ledaregenskaper, integritet samt problemlösningsförmåga. Du kommer att få leda tvärfunktionella projektgrupper och ha ett helhetsansvar från idé till färdigt resultat, vilket innefattar frågeställningar och kontakter genom hela företaget. Som person har du ett starkt intresse för produktutveckling och håller dig uppdaterad om vad som händer och är aktuellt inom området.

Vi söker dig som värdesätter ledarskap och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Tjänsten innebär ledarskap utan personalansvar.

Vårt erbjudande

Som projektledare i vårt projektkontor inom Auto Solutions får du möjlighet att jobba med strategiska frågor genom programledning samt utöva ledarskap genom att leda arbetet mot våra utvecklingsteam.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är 31 mars, men vi tillämpar löpande urval så ansök redan idag.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
  • Anders Bejgrowicz PMO Manager, tel.070-558 65 41
Din profil

Som Projektledare har du/är du:
  • Erfarenhet av projektledning, gärna inom produktutveckling
  • Erfarenhet och intresse av ledarskap
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande (men inte nödvändigt)
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://toyota-forklifts.eu
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)