Projektledare för våra Autonoma truckar inom Special Products

Projektledare för våra Autonoma truckar inom Special Products

Som Projektledare på Special Products kommer du att arbeta i en internationell miljö tillsammans med våra leverantörer, säljbolag och slutkunder, exempelvis;
 • Leda kundprojekt från offert till leverans av färdig produkt
 • Sätta dig in i och förstå kunders behov och överföra detta till produktkrav
 • Arbeta med nya och befintliga leverantörer
 • Skapa offertunderlag på komplexa specialmodifieringar
När våra kunder har förfrågningar på specialanpassningar som ska passa just deras applikation bistår vi på Special Products våra kunder med teknisk kompetens och lösningsförslag. Vi omsätter kundens behov till tekniska specifikationer för de kundspecifika lösningarna och då det är autonoma maskiner så kommer stor vikt att läggas på mjukvaruanpassningar.

Som Projektledare på Special Products kommer du att arbeta i nära samarbete med våra säljbolag och Logistic Solutions för att ge förslag på teknisk lösning som uppfyller kundens behov. Du kommer leda våra stora kundprojekt inom det autonoma segmentet där du som projektledare kommer att ta fram tidplaner, kostnader samt att presentera tekniska lösningar för kunden.

För att lyckas med detta kommer du att samarbeta med våra offertingenjörer, konstruktörer, mjukvaruingenjörer, beredare och produktion. Då våra kunder har stora krav på oss att leverera med hög kvalité och leveranssäkerhet så behöver du ha stor känsla för kundservice och kundrelationer samt att drivas av att arbeta med tydliga deadlines.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2022-10-16. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
 • Jonas Karlsson, Gruppchef Special Products, 0142-897 06
 • Andrea Blixt, HR Business Partner, 0142-86203
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Projektledare Special Products söker vi dig som har/är
 • Relevant utbildning på högskolenivå som tex Maskinteknik eller någon annan from av teknisk inriktning. Det är även meriterande om du har en projektledarutbildning.
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet i liknande befattning och gärna från en teknisk tillverkningsindustri.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • Erfarenhet av att ha arbetat som ledare
 • Erfarenhet av kundrelationer
 • Mycket god kommunikation och samarbetsförmåga
 • Noggrann och strukturerad
 • God produktkännedom (meriterande)
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (6 dagar kvar)