Konstruktör Hydraulik

Konstruktör Hydraulik

Som Hydraulikkonstruktör på Toyota bidrar du till helheten, från prototyp till färdigkonstruerad truck. Tillsammans strävar vi efter att flytta fram gränsen inom teknikområdet mekatronik och hydraulik. Det gäller funktionalitet och prestanda, men också säkerhet, design, körkänsla och kvalitet.

Hos oss kommer du som Hydraulikkonstruktör bland annat få arbeta med:
 • Systemdesign av i huvudsak hydrauliska system
 • Framtagning av såväl 2D som 3D underlag
 • Konstruera kundanpassade specialprodukter utifrån kunders önskemål
 • Teknisk kontakt med underleverantörer och serviceorganisation
 • Material och komponentval tillsammans med interna och externa samarbetspartners
Vårt utvecklingsarbete är teambaserat och det innebär att du arbetar tätt tillsammans med kollegor inom framförallt mjukvara, el- och mekanikkonstruktion. Du kommer jobba nära slutprodukten och ha ett stort inflytande på dess funktion, prestanda och framtida utveckling.

Du kommer att ingå i en linjegrupp inom utvecklingsavdelningen som ansvarar för hydraulsystemet. Ansvarsområdet spänner över nyutveckling, produktvård samt kundanpassningar av truckarnas hydrauliksystem. Vi tror att du är en problemlösare med inställningen att allt går att förbättra, både med avseende på kvalitet och funktionalitet. Arbetet innebär nära kontakter med både interna och externa funktioner.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på hälsa, personlig utveckling och personligt ansvar.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att våra en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare så erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 1 november. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
 • Emil Hall, Gruppchef Hydraulik och Drivsystem, 0706451655
 • Kristin Bäckström, Avdelningschef produktutveckling, 0704134919
 • Viktor Andersson, HR Business Partner, 0730788973
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Din profil

Vi söker främst en hydraulikkonstruktör med några års erfarenhet men om du är mekanikkonstruktör med stort intresse för hydraulik så är det också mycket intressant.
 • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik med kunskap inom hydraulik
 • En vilja att utveckla dig själv och din egen kompetens.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Genuint teknikintresse.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://toyota-forklifts.eu
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)