IT-infrastrukturspecialist till Toyota Material Handling

IT-infrastrukturspecialist till Toyota Material Handling

Vi söker dig som vill vara med och drifta och vidareutveckla den lokala IT-infrastrukturen för Toyota Material Handling i Mjölby. Toyotas lokala IT-infrastruktur omfattar nätverk, brandväggar samt klient- och uppkopplade enheter. Som IT-infrastrukturspecialist ligger ditt fokus på installation och på klient- och uppkopplade enheter som PC, mobil, PDA, industriell utrustning, skrivare, etc. Genom ditt arbete bidrar du till en smidig arbetsmiljö utan tekniska störningar för både kunder och anställda.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-infrastrukturspecialist har du ett nära samarbete med applikationsteamen inom IS/IT funktionen och med underhållsfunktionen. Arbetet sker i både kontors- och produktionsmiljö.
Kort sammanfattat består arbetsuppgifterna av att:
  • Genomföra installationer och felsökning av klient-enheter, skrivare och övrig IT-utrustning
  • Arbeta med 2:a och 3:e linjens support för klient- och IT-infrastrukturrelaterade problem
  • Delta i planering, utveckling och leverans av en effektiv, stabil och säker lokal IT-infrastruktur
  • Hantera enklare nätverkskonfiguration
  • Samarbeta med central IT-support
Du kommer tillhöra en arbetsgrupp bestående av fem personer med likande roller. Det är en ar-betsgrupp där eget ansvar uppmuntras och det finns goda möjlighet att bolla situationer som dyker upp med varandra. Du rapporterar till chefen för IT Infrastructure Management inom TMHMS IS/IT funktion. Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flextid.

Din profil

Till tjänsten som IT-infrastrukturspecialist söker vi dig som:
  • Har relevant teknisk utbildning med inriktning mot IT eller motsvarande färdigheter
  • Har god kunskap och erfarenhet av IT och IT-infrastrukturlösningar med genuint intresse för området
  • Är kundfokuserad med god samarbetsförmåga
  • Har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
För att passa i rollen har ett stort intresse för att leverera service både till kunder och medarbetare. Du är utåtriktad och duktig på att kunna prioritera och arbeta strukturerat även när många uppgifter ligger på ditt bord. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling och Skill. Tjänsten är en direktrekrytering till Toyota. Urvalet kommer att bearbetas efter semesterperioden från vecka 33 och framåt men du är varmt välkommen in med en ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten kontakta Johanna Lamberg, Rekryterande konsultchef på Skill, antingen via mejl: johanna.lamberg@skill.se eller telefon: 013-495 88 18 under vecka 28-30

Alternativt
Malin Åkerblom, Rekryterande konsultchef på Skill, antingen via mejl: malin.akerblom@skill.se eller telefon: 013-473 20 69 under vecka 32 och framåt.

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna om att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till våra anställda.
Mer info
Kontaktperson Malin Åkerblom
Telefon 072-143 93 32
Område Mjölby
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Toyotas site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange sträcker sig från trotjänare som manuella handtruckar hela vägen till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt tillgång till ett nyrenoverat gym. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Toyota med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 25 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala.
Vill du veta mer om Toyota och deras medarbetare kan du besöka nedanstående kanaler:
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling