IT Infrastructure Specialist

IT Infrastructure Specialist

I våra verksamheter i Mjölby utvecklar och tillverkar vi truckar samt digitala tjänster till hela världen baserad på våra IT-plattformar och vår IT-infrastruktur. Har du erfarenhet av IT-infrastruktur, är intresserad av IT-säkerhet och vill ge våra interna kunder en utmärkt service? I så fall har vi en spännande tjänst där du får arbeta framåtriktat och göra skillnad i utvecklingen av Toyota Material Handling i Mjölby.

Vi söker dig som vill vara med och utforma, drifta och kontinuerligt vidareutveckla den lokala IT-infrastrukturen för Toyota Material Handling i Mjölby. Vår lokala IT-infrastruktur omfattar nätverk, brandväggar samt klient- och uppkopplade enheter.
Den lokal IT infrastrukturen utgör baslagret i IT-miljön och grunden till en effektiv och stabil tillverkning och utveckling av våra produkter och tjänster.
I din roll har du ett nära samarbete med applikationsteamen inom IS/IT funktionen, med underhållsfunktionen och arbetar med installation och felsökning av klienter, skrivare och övrig IT-utrustning.
Som IT-infrastrukturspecialist ingår du i teamet på avdelningen IT Infrastructure Management, som består av ca 5 personer.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vårt produkterbjudande går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.
Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2022-04-22. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
Johnny Jute, IT Director, +46 706 58 54 01
Jonna Lindberg, rekryterare, + +46 73 023 00 27

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Som IT-infrastrukturspecialist på Toyota kommer du:
Delta i planering, utveckling och leverans av en effektiv, stabil och säker lokal IT-infrastruktur
Arbeta med 2:a och 3:e linjens support för IT-infrastrukturrelaterade problem
Genomföra installationer och felsökning av klient-enheter, skrivare och övrig IT-utrustning
Hantera enklare nätverkskonfiguration
Samarbeta med central IT-support
Delta i, eller leda delar av, det lokala IT-säkerhetsarbetet

Kravspecifikation:
Till tjänsten som chef för IT-infrastrukturspecialist söker vi dig som har/är
God kunskap och erfarenhet av IT och IT-infrastrukturlösningar med genuint intresse för området
Kundfokuserad med god samarbetsförmåga
Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och att ge en utmärkt service
Viss erfarenhet inom IT-säkerhet, både gällande IT-infrastruktur och applikation
Relevant teknisk utbildning med inriktning mot IT eller motsvarande färdigheter
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (9 dagar kvar)