Gruppchef till Auto Solutions Softwareavdelning

Gruppchef till Auto Solutions Softwareavdelning

Vill du vara med och skapa framtidens Autonoma produkter på Toyota? Får du energi av att se andra lyckas? Brinner du för att leda, coacha och motivera ditt team? Vi söker nu en gruppchef till Auto Solutions softwareavdelning TMHMS.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en gruppchefstjänst där du kommer få chansen att leda och utveckla arbetet tillsammans med oss för att möta en spännande framtid med stark tillväxt. Du kommer att arbeta med den senaste autonoma tekniken och våra spetsprodukter. Vi är det lilla bolaget i det stora företaget vilket ger många fördelar. Auto Solutions befinner sig i en stark utveckling och möjligheterna till personlig utveckling är stor.
DIN UTMANING
Arbetet präglas av tekniska utmaningar och nära samarbete med många kontaktytor. Du drivs av ett teknikintresse och det senaste inom utvecklingen. Som gruppchef mjukvara rapporterar du till avdelningschefen. Gruppen består av ca 15 personer idag inklusive två teamledare och tillsammans utvecklar ni framtidens mjukvara för våra innovativa produkter.
Auto Solutions är en liten effektiv organisation med nära samarbete mellan olika funktioner vilket gör att du kommer arbeta nära din chef, projektledare, hårdvaruchef, kvalitet, produktion samt system- och maskinansvarig. Du kommer ha stor möjlighet att påverka och sätta en egen prägel på utvecklingen inom din grupps ansvarsområde.
Våra Autonoma produkter har huvudsakligen tre mjukvaror; maskinmjukvara, vagnsapplikation och säkerhetsmjukvara vilka du kommer ansvara för två av dessa.
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
Driva kontinuerligt förbättringsarbete avseende på metoder och verktyg, samt innovation
Skapa bra arbetsförhållanden och förutsättningar för lärande och utveckling för personalen.
Skapa förutsättningar för kostnadseffektiva och högkvalitativa
Autonoma produkter, i både standardsortiment och kundanpassningar.
Effektiv projekt- och aktivitetsbemanning

Som person är du drivande och handlingskraftig, strukturerad och lösningsorienterad med en förmåga att sätta realistiska mål med tydliga avgränsningar. Vi söker dig som är genuint intresserad av personalledning och kontinuerliga förbättringar. Du behöver kunna skapa struktur men också kunna behålla lugnet och agera rätt vid oväntade eller stressande situationer.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (26 dagar kvar)