Gruppchef inom Strategic Sourcing till Toyota

Gruppchef inom Strategic Sourcing till Toyota

Vi söker en målinriktad Gruppchef med bakgrund inom strategiskt inköp. Känner du igen dig? KUL! Då kan det vara dig vi söker. Läs mer om tjänsten här och välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Strategic sourcing är en avdelning inom inköp och består av två grupper - en grupp som arbetar med direkt material och en grupp som arbetar med indirekt material. I rollen som Gruppchef är du ansvarig för att leda och fördela arbetet för din arbetsgrupp och samtidigt vara en närvarande och stöttande ledare.

Ett axplock av arbetsområden:
  • Personalansvar inkluderat lönesättning, utvecklingssamtal och rekrytering
  • Supportera och coacha arbetsgruppen vid strategiarbete, förhandlingar och problemlösning
  • Bidra till utveckling och efterlevnad av avdelningens strategier och mål
  • Förbättringsarbete gällande arbetsmetoder och processer
Din arbetsgrupp består av 12 strategiska inköpare och du rapporterar direkt till inköpschef. Du välkomnas in i en arbetsgrupp med bred kompetens, stark sammanhållning och laganda. Arbetsgruppen ser fram emot att välkomna sin nya Gruppchef!

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi eller med likvärdig akademisk utbildning. Du har under flertalet år förvärvat erfarenhet inom strategiskt inköp och har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Från dina tidigare roller tar du med dig erfarenheter inom avtalsförhandling och Category Management. Har du även ett intresse för att driva hållbarhetsfrågor blir vi extra glad. Du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett proaktivt och utvecklingsorienterat arbetssätt med fokus på målet. För att trivas i denna roll bör du besitta naturliga ledaregenskaper som gör att du har lätt för att stötta och leda dina medarbetare. Rollen innebär dagliga kontakter, både internt och externt, vilket ställer krav på att du är en god kommunikatör i samtliga personliga möten. Är du också strukturerad och trivs med att arbeta i en händelserik och dynamisk vardag kan det vara du som är Toyotas nya Gruppchef.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Toyota och Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 036-18 83 03 eller olivia.cedervall@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Toyota Material Handling? På deras site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt ett nyrenoverat gym. De har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala.

Deras företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för deras medarbetare att växa och utvecklas. Rollen som Gruppchef inom Strategic Sourcing erbjuder en mycket utvecklande miljö där du kommer att bygga ett brett nätverk och unika kunskaper gällande morgondagens avancerade materialhanteringslösningar.

Vill du veta mer om Toyota och deras medarbetare kan du besöka nedanstående kanaler:
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling