Gruppchef Complete Vehicle Engineering till Toyotas R&D

Gruppchef Complete Vehicle Engineering till Toyotas R&D

Gruppchef för Complete Vehicle Engineering till Toyotas R & D

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med den senaste teknologin? Vi söker dig som är ledare inom ett teknikföretag och är intresserad av att ta nästa steg i karriären.

Din utmaning

Programkontoret (PMO) har ansvar för vår programledning som består av både övergripande styrning och prioritering inom vår produktutveckling tillsammans med teknikledning genom gruppen Complete Vehicle Engineerin (CVE). Inom CVE finns även ansvaret för normarbete och miljöanpassad produktutveckling.

Som gruppchef CVE kommer du att vara ansvarig för våra mest seniora tekniska ledare och ingenjörer inom området för maskinfrågor på heltrucks-nivå. I rollen ingår ansvar för att leda arbetet att utveckla och underhålla produktegenskaper på heltrucksnivå. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter är förbättringsarbete med vår arbetsmetodik och vidareutveckling av vårt programkontor.

En viktig komponent i arbetet som chef hos oss är att utmana och stötta våra medarbetare i att hitta nya innovativa lösningar inom framtida teknikområden. Våra medarbetare samverkar med företagets övriga funktioner inom R & D, produktion, inköp och marknad. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår i tjänsten. På Toyotas R&D arbetar vi med agila arbetsmetoder där det dagliga arbetet bedrivs i team som tillsammans bidrar till leveransen.

En viktig del i rollen är att aktivt verka för helhetssyn, planering och ansvar inom gruppen och att bevaka den tekniska utvecklingen inom branschen. Tjänsten innebär personalansvar.

Vårt erbjudande

Som gruppchef inom Complete Vechicle Engineering får du utveckla ditt ledarskap kombinerat med tekniska utmaningar i en kreativ miljö.

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till träningspass på lunchen och extra förmåner vid föräldraledighet

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag!
Sista ansökningsdag är 12 maj.

För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
Carl-Olov Naeslund, Manager PMO R&D, tel 0142-88 631
Johanna Källming, HR Business Partner, tel 0142-89 744

Din profil
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som ledare eller chef
  • Som ledare är du van att arbeta affärsmässigt och strategiskt. Du är även en god coach.
  • Du är självgående med hög integritet och duktig på kommunikation
  • Erfarenhet av Produktutveckling
  • Teknisk utbildning, gärna civilingenjör eller motsvarande erfarenhet
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://toyota-forklifts.eu
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (27 dagar kvar)